![]() |
|
| |||
| |||
| כמה עובדות על W1ndows V1sta ******* אני לא מנהל או Mod של פורום זה אבל הייתי רוצה אני שונא את Windows Vista, אך הודעה זו היא לא רק קורה לי על כמה אני שונא את זה הם העובדות האמיתיות 1: Windows Vista יתמוססו המעבד שלך מהיר יותר מאשר קוביית קרח בתנור [לא נכון, אבל אתה מקבל את התמונה ^ ^] 2: זה פועל לאט בגלל שזה דורש יותר זיכרון RAM 3: בדיקת שלו כדי לראות אם אתה קורע של ה-DVD של 20 פעמים לשנייה! 4: הם Jam Pack זה עם הזבל שאתה לא צריך בתהליך! 5: העור הוא לא יותר טוב מאשר של XP 6: זיהוי קול הוא בכלל לא טוב 7: שום דבר לא תואם את זה, גם תוכנה וחומרה 7 עובדות על Vista עכשיו לך להיות השופט של מה שאתה חושב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אהה! ידעתי את זה, זה נראה לנו חובב מק חולה הודיע על הידיים החוצה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שקרים .....
|
| |||
| |||
| עד כה אני אוהבת Vista Ultimate שלי די הרבה; נראה לרוץ הרבה יותר מהר מאשר XP Professional המחברת שלי, ואת הגרפיקה החדש הם די מגניב. החיסרון היחיד עד כה הוא כי אני מעדיף את השקופית פונקציה להראות ב-XP ל-Vista הגירסה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV מעולם להקפיא לי על המחשב שלי מאז התקנתי Vista Ultimate Vista ... כל הדרך בשבילי:) נכון תצטרך לבוש הגון כדי להפיק את המיטב של זה.
וגם לא היו לי בעיות תאימות עם eney משחקים ect.if לך אתה פשוט להגדיר את זה פשוט לרוץ במצב XP:) אני חושב שרוב האנשים סיגים Vista dont את זה הם מבינים אותה עדיין:) dont אנשים כמו שינוי: P hehe המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
|
| |||
| |||
| מה שאני חושבת שאתה צריך לצאת לבלות יותר או פשוט להפסיק לעשן את החומר מצחיק, איך אתה יכול להגיד כי Vista `s העור ISN` לא יותר טוב מאשר XPs.Vista `s העור הבעלים XP` s Skin.FACT! !!!!! ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אוהבת את מספר 3 ברשימה. ![]() אתה Downloader אתה לא חוקיים. אתה מוטרד ייתכן שתצטרך לשלם, משלם בפועל עבור סרטים.את רוב הדברים אתה מצטט מעצבנים הם להגדרה בתוך Vista או דרך העדכונים. למד את זה לפני שאתה מעליב אותו.
|
| |||
| |||
| Lol כן אני בטוח DVD ripper לא! אני dont Vista להשתמש בכל מקרה! זה מבאס מאוד רע, זה לא רק אני מי אומר את זה, מבאס serch Vista ב-YouTube, ומה יהיה לבוא אליך? אה, רק 100 Videos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן .... כמו פתיל זה לא נועד להיות רציני מדי, זה עלול הדלק את האש עבור החטיבה אנטי Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
אני משתמש ב Vista Ultimate אתחול כפול להגדיר עם XP Pro .... (אני מקליד את זה ב-Vista), אבל אם שאל, הייתי צריך להגיד את זה XP Pro היא מהירה יותר, בעלי תגובה יעילה יותר ומהר יותר, להרגיש את, בכל ימות הרבה פחות מתסכל להשתמש. זה צריך ללבות את האש המערכת שלי: בניית הבית
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אתה רוצה את החלון בחדר שלך? | redden137 | דיון Off topic | 7 | 2nd פברואר 2009 16:24 |
| MSN החלון | tinkerbell | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 8 פברואר 2008 07:04 |
| חלונות XP Pro | WHATSUP | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 09:03 |
| חלון חדש בעיות | samtialou | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 21st דצמבר 2007 19:52 |
| איך להיפטר של הכרטיסייה על גבי חלון, איך? | divertom80 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 16 ספטמבר 2007 12:13 |
| שרשרת כלים | |
| |