![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai apie W1ndows V1sta faktų ******* Nesu admin ar mod šio forumo, bet norėčiau buvo I hate "Windows Vista", tačiau šis postas yra ne tik man vyksta apie tai, kiek i don't hate it jie yra tikri faktai 1: Windows Vista bus išlydyti jūsų procesorius greičiau nei Ice Cube į krosnį [Ne tiesa, tačiau Jums vaizdą ^ ^] 2: Jis dirba lėčiau, nes jis reikalauja daugiau RAM 3: Jos tikrinti, ar jums yra kopijavimo iš DVD 20 kartų per sekundę! 4: Jie Jam Pack jį crap you didn't reikia procese! 5: oda ne geriau nei XP's 6: Balso atpažinimas nėra gerai visiems 7: Niekas yra suderinamas su juo, taip pat techninės įrangos 7 faktai apie Vista Dabar jūs, ką manote teisėjas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha! Aš žinojau, kad, atrodo, kad mes blogai informavo Mac meilužio apie iš rankų
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| melas .....
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Kol kas man patinka mano Vista Ultimate gana daug, atrodo, važiuoti daug greičiau nei mano XP Professional, Notepad, ir nauja grafika yra gana kietas. Tik blogąją pusę tiek, kiek tai, kad aš norėčiau skaidrių peržiūrą funkcija XP Vista versija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV niekada nebuvo mano kompiuteryje įšaldyti dėl manęs, nes aš įdiegta Vista Ultimate Vista ... visi man taip:) tiesa, jums reikės padoraus stendo gauti geriausią iš to.
ir aš neturėjo eney suderinamumo problemų su žaidimu ect.if Jūs galite tiesiog jį paleisti į XP būdas paprastas:) Manau, dauguma žmonių šlakas Vista putos jie dont visiškai suprasti savo dar:) Žmonės dont like pakeisti: P hehe Mano sistema: P * L * A * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| Ką aš manau, kad jums reikia glebti gauti daugiau informacijos ar tiesiog mesti rūkyti funny stuff, kaip tu gali sakyti, kad Vista `s odos ar ne` t bet geriau nei XPs.Vista `s odos priklauso XP` s Skin.FACT! !!!!! Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myliu sąraše 3 numeriu. ![]() Jūs nelegalios Downloader yra ne jums. Jūs annoyed jums gali tekti mokėti, faktiškai sumokėti filmų.Dauguma erzinančių dalykų, kuriuos citata yra konfigūruojama per Vista ar per atnaujinimus. Sužinokite jį prieš tai įžeidimas.
|
| |||
| |||
| Yea lol tikrai aš DVD Ripper NE! I dont naudoti Vista anyway! It sucks tikrai neblogai, jos ne tik man, kas sako, serch VISTA SUCKS youtube ir kas bus parengti? Oi, tik apie 100 videos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai .... kaip šioje temoje nepretenduoja būti labai rimti, tai gali būti dėl degalų kovos Vista brigada ugnį http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Aš naudoju Vista Ultimate dėl dvigubos įkrovos įsteigtas XP Pro .... (Wpisuję tai ant Vista), o jeigu prašoma, norėčiau pasakyti, kad XP Pro yra greitesnė, daugiau ir greičiau reaguoja, kad pajusti visi apvalūs ir gerokai mažiau varginantis naudojimui. Tai turėtų ventiliatorius liepsna Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar norite šią nuorodą į savo kambarį langą? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2 vasaris 2009 16:24 |
| MSN langą | Tinkerbell | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 8 vasaris 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WHATSUP | Windows "operacinės sistemos | 5 | 27 sausis 2008 09:03 |
| New window problemos | samtialou | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 21 gruodis 2007 19:52 |
| Atsikratyti skirtuką viršuje langą, kaip?? | divertom80 | Windows "operacinės sistemos | 7 | 16 rugsėjis 2007 12:13 |
| Temos įrankiai | |
| |