![]() |
|
| |||
| |||
| Zināmas bažas W1ndows V1sta fakti ******* Es neesmu admin vai mod šo forumu, bet es vēlos man bija I hate Windows Vista, bet šis amats ir ne tikai man notiek par to, cik daudz i do hate it tie ir patiesi fakti 1: Windows Vista izkausēt jūsu procesors ir straujāka nekā Ice Cube in krāsnis [Nav taisnība, bet jums draugi ^ ^] 2: Tā darbojas lēnāk, jo tas prasa vairāk RAM 3: Tā pārbaudes, lai pārliecinātos, vai esat ripping DVD's 20 reizes otrais! 4: Viņi Jam pack to ar crap jums nav nepieciešamas procesā! 5: āda vairs nav labāka par XP's 6: balss atpazīšana nav laba visos 7: Nekas nav saderīgas ar to, datortehnikas Nor programmatūra 7 fakti par vista Tagad jūs spriest par to, ko jūs domājat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aha! Es zināju, ka, šķiet, ka mums ir slikti informēti mac lover par ārpus rokām
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir .....
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Līdz šim es esmu patika mana Vista Ultimate diezgan daudz, šķiet, darbojas daudz ātrāk par manu XP Professional notebook, un jaunā grafika ir diezgan vēss. Tikai negatīvie tik tālu, ka es gribētu slide-show funkcija XP uz Vista versiju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv nekad nav bijusi mana pc iesaldēšanu mani, jo es uzstādīta Vista Ultimate ... vista visu ceļu mani:) taisnība, jums būs nepieciešama pienācīga platformu, lai iegūtu labāko no tā.
un man nav bijis eney saderības problēmas ar spēlēm ect.if Jūs esat tikko ka tas tiek XP mode vienkārši:) Es domāju, ka lielākā daļa cilvēku izdedži vista pacelšanās tie dont pilnībā izprast viņu vēl:) cilvēki dont kā izmaiņas: P hehe Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| ko es domāju, ka jums ir novīst iegūt vairāk vai vienkārši atmest smēķēšanu funny stuff, kā jūs varat teikt, ka Vista `s ādas isn` t labāka nekā XPs.Vista `s ādas pieder XP` s Skin.FACT! !!!!! Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love in saraksta 3 numurs. ![]() Jūs esat nelegālo Downloader nav jums. Tu esi nokaitināts, jums var nākties maksāt samaksa filmām.Lielākā daļa no kaitinošas lietas jūs citējat, ir konfigurējamas laikā Vista vai caur atjauninājumiem. Learn to pirms apvainojums to.
|
| |||
| |||
| Lol jā pārliecināts i am DVD kaut kas lielisks NAV! I dont lietot vista vienalga! Tas sucks patiešām slikti, tā ne tikai man, kas saka, ka tā, Serch VISTA SUCKS youtube un kas būs up? Oh, tikai aptuveni 100 videos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi .... jo šis pavediens nav domāts pārāk nopietni, tas var degviela uguns Anti Vista brigādes: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
I use Vista Ultimate uz dual boot, kas izveidota ar XP Pro .... (I'm rakstīt šo par Vista), bet, ja jautā, es teikšu, ka XP Pro ir ātrāk, atsaucīgs un ātrāk, lai jūtu, visas apaļas un mazāk apgrūtinoši izmantot. Tas būtu ventilatoru liesmās Mana sistēma: Home Build
|