![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kilka faktów na temat W1ndows V1sta ******* Nie jestem admin lub mod z tego forum, ale Chciałbym I hate Windows Vista, ale ten post nie jest tylko mnie chodzi o to, jak bardzo go nienawidzą są one prawdziwe fakty 1: Windows Vista stopi procesora szybszego niż kostka lodu w piecu [nie jest prawdziwe, ale pojawi się obraz ^ ^] 2: To działa wolniej, ponieważ wymaga więcej pamięci RAM 3: sprawdzanie pisowni, aby zobaczyć czy są zgrywania razy 20 DVD sekund! 4: Oni JamPack go gówno nie było potrzebne w trakcie! 5: skórka nie jest lepszy od XP's 6: Rozpoznawanie głosu nie jest dobry na wszystko 7: Nic nie jest z nim zgodne, sprzęt Nie oprogramowania 7 fakty Vista Teraz możesz być sędzią, co myślisz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aha! Wiedziałem, że wydaje się, mamy źle poinformowany mac lover się na ręce
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| leży .....
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Dotychczas I'm liking my Vista Ultimate sporo, zdaje się być o wiele szybciej niż mój notatnik XP Professional i nowe grafiki są bardzo fajne. Jedynym minusem jest to, że do tej pory Wolę funkcją slide-show w XP do wersji Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv nigdy mój pc zamrażać na mnie skoro ja rata widok perspektywiczny ostateczny ... widok na drodze do mnie:) prawda trzeba godnej amatorskie, aby uzyskać najlepsze z niego.
i nie miałem Eney problemy z kompatybilnością z grami ect.if zrobić, wystarczy ustawić go uruchomić w xp tryb prosty:) Myślę, że większość ludzi żużel Vista off to oni dont w pełni zrozumieć jej jeszcze:) ludzie dont like zmiany: P hehe My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| co ja myślę, że trzeba obumrzeć uzyskać więcej informacji lub po prostu rzucić palenie funny stuff, jak można powiedzieć, że Vista `s isn` t skóry lepszy od XPs.Vista `s skóry OWNS XP` s Skin.FACT! !!!!! Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love numer 3 na liście. ![]() You're nielegalne downloader nie jesteś. Jesteś zirytowany może będziesz musiał zapłacić, faktycznie płaci filmów.Większość z irytujących rzeczy ofertowe mogą być konfigurowane w Vista lub poprzez aktualizacje. Dowiedz się go przed obrażać go.
|
| |||
| |||
| Lol yea, czy jestem dvd ripper NIE! I dont używać Vista anyway! It sucks fatalna, jego nie tylko mnie, który mówi, VISTA SUCKS Szukaj w serwisie YouTube, a co będzie up? Och, tylko około 100 filmów |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc .... w tym wątku nie ma być zbyt poważne, może to paliwo ognia brygady anty Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Używam Vista Ultimate w sprawie podwójnego rozruchu skonfigurowany z XP Pro .... (I'm wpisując w systemie Vista), ale jeśli pytanie, chciałbym powiedzieć, że XP Pro jest szybsza, bardziej elastyczne i szybciej, aby czuć, cały i znacznie mniej frustrujące korzystać. To powinno fan płomieniach My System: Start Build
|