![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Unele fapte despre W1ndows V1sta ******* Eu nu sunt administrator sau Mod de acest forum, dar am vrut sa fiu Nu-mi place Windows Vista, dar Acest post nu este doar eu întâmplă despre cât de mult i a face hate it ele sunt fapte adevărate 1: Windows Vista va topi procesor mai repede decât un cub de gheaţă într-un cuptor [Nu este adevărat, dar te imaginea ^ ^] 2: Se rulează mai lent pentru că necesită mai mult RAM 3: verificarea acestuia pentru a vedea dacă sunteţi ripping DVD-ul lui de 20 de ori pe secundă! 4: Ei Dulceata pack-o cu prostiile nu ai nevoie în procesul! 5: pielea nu este nici mai bun decât XP 6: recunoaşterea vocii nu este bun la toate 7: Nimic nu este compatibil cu acesta, hardware-software-ul De asemenea, nu 7 fapte despre Vista acum ai fi judecătorul a ceea ce crezi tu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha! Ştiam eu, se pare că avem un iubitor de prost informat cu mac pe mâinile
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| minciuni .....
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Până în prezent, I'm placul meu Vista Ultimate destul de mult, pare să ruleze mult mai repede decât notebook-mea XP Professional, şi grafice noi sunt destul de cool. Singurul dezavantaj este că până acum eu prefer slide-show, în funcţia de versiunea XP la Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV avut niciodată congela meu pc pe mine, deoarece am instalat Vista Ultimate ... vista tot drumul pentru mine:) adevărat veţi avea nevoie de un dispozitiv de decente pentru a obţine cel mai bun din el.
şi i nu au avut probleme de compatibilitate eney cu jocuri ect.if sa faci tu chiar setaţi-l să ruleze în modul simplu XP:) Cred că cei mai mulţi oameni de zgura Vista este off ei dont înţeleg pe deplin ei încă:) oameni dont like schimbare: P hehe Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| ceea ce cred că este faptul că aveţi nevoie pentru a obţine mai multe ofili sau pur şi simplu lăsaţi de fumat cadre nostime, cum poţi spune că Vista `s nu-i pielea` t mai bine decât orice XPs.Vista `s pielea detine XP` s Skin.FACT! !!!!! Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Îmi place numărul 3 în listă. ![]() Esti un downloader ilegale, nu sunt tu. Tu esti enervat va trebui să plătească, de fapt, plata pentru filme.Cele mai multe din lucrurile pe care aţi citat enervante sunt configurabile în termen de Vista sau prin actualizări. Aflaţi înainte de a insulta-o.
|
| |||
| |||
| Lol zic sigur Sunt un DVD Ripper NU! I dont utilizare vista oricum! E naspa rau, nu doar sa-mi cine spune că, serch VISTA sucks pe YouTube şi de ceea ce vor veni? Oh, doar aproximativ 100 de videoclipuri |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine .... ca acest thread nu este menit să fie prea grave, aceasta poate de combustibil foc pentru brigada Anti Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Eu folosesc Vista Ultimate pe un dual boot înfiinţat cu Pro XP .... (I'm typing this on Vista), dar dacă a cerut, mi-ar fi să spun că XP Pro este mai rapid, mai receptiv şi mai repede, pentru a simti, pe tot timpul şi mult mai puţin frustrant pentru a utiliza. Asta ar trebui să fan flacarile Sistemul meu: Home Build
|
![]() |
|
| Marcaje |