![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Niektoré fakty o W1ndows V1sta ******* Nie som ani admin mod tohto fóra, ale já bych byl Nemám rád windows Vista, ale to miesto nie je len mne deje, o tom, ako moc som sa nenávidieť sú pravdivé fakty 1: Windows Vista bude topiť váš procesor rýchlejší ako Ice Cube v rúre [Nie je to pravda, ale dostanete obrázok ^ ^] 2: pomalšie, pretože to vyžaduje viac pamäte RAM 3: Jeho kontrola, či ste na 20 krát ripovanie DVD druhej! 4: Sú Jam balenia je s blbost ste nemusel v procese! 5: koža nie je o nič lepšie ako XP 6: rozpoznávania hlasu nie je dobré vôbec 7: Nič nie je kompatibilný s tým, hardvér ani softvér 7 fakty o vista Teraz môžete byť sudcom toho, čo si myslíte |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aha! Vedel som to, zdá sa máme zle informovaní mac milenca ven rúk
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lži .....
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Zatiaľ mi páči moja Vista Ultimate pomerne veľa, sa zdá byť oveľa rýchlejšie, ako môj notebook XP Professional, a novej grafiky, sú do istej miery drzý. Jediná nevýhoda je, že zatiaľ dávam prednosť slide-show funkcie v XP na verziu Windows Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv nikdy má pc zmrazenie na mňa, pretože ja dosadiť priehľad konečný ... priehľad celú cestu pre mňa:) pravda, budete potrebovať slušnú plošine získať to najlepšie z nej.
a ja nemala ENEY problémy s kompatibilitou s hrami ect.if vám stačí nastaviť, aby bol spustený v režime XP jednoduchý:) Myslím, že väčšina ľudí trosky je priehľad z ona dont plne pochopiť jej zatiaľ:) ľuďom nepáči zmena: P hehe Môj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| čo si myslím, že musíte chradne viac chodiť von, alebo len prestať fajčiť vtipné veci, ako môžete tvrdiť, že vista `y` t koži nie je o nič lepšia ako XPs.Vista `s vlastnej koži XP` s Skin.FACT! !!!!! Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milujem číslo 3 v zozname. ![]() Vy ste nelegálne downloader je to tak. Ste naštvaný budete musieť zaplatiť, skutočne platia pre filmy.Väčšina nepríjemných vecí, ktoré sú nastaviteľné v citovať Vista alebo pomocou aktualizácií. Učte sa pred uraziť to.
|
| |||
| |||
| Lol Anobrž Určite som dvd ripper NIE JE! I dont použitie priehľad rovnako! Je to na hovno naozaj zlý, jeho ne jenom já, kto to hovorí, serch VISTA Sucks na youtube a čo vymyslieť? Oh, len asi 100 videí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No .... pretože vlákno nie je myslený príliš vážne, môže toto palivo pre požiarny zbor Anti Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Používám Vista Ultimate na dual boot nastavený s XP Pro .... (I'm písať to na Vista), ale ak sa opýtal, musel by som povedať, že XP Pro je rýchlejší, citlivejšie a rýchlejšie, na pocit, dokola a oveľa menej frustrujúce na použitie. To by malo rozdúchava Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| By, ktoré chcete toto okno vo svojej izbe? | redden137 | Vypnúť Téma diskusie | 7 | 2. februára 2009 16:24 |
| Msn okna | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 8. februára 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Operačné systémy Windows | 5 | 27. januára 2008 09:03 |
| Nové okno problémy | samtialou | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 21. december 2007 19:52 |
| Prípravné zbaviť kartu na vrchole okna, ako na to?? | divertom80 | Operačné systémy Windows | 7 | 16. September 2007 12:13 |
| Thread Tools | |
| |