![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Неке чињенице о У1ндоус В1ста ******* Нисам администратора или мод овог форума, али желим сам Мрзим Уиндоус Виста, али Овај пост је не само мени дешава о томе колико ја не мрзим га они су прави чињенице 1: Уиндоус Виста ће се растопити ваш процесор бржи од Ице Цубе у рерни [није истина али ти слику ^ ^] 2: Он ради спорије због тога што захтева више РАМ меморије 3: Његова проверу да ли сте за риповање ДВД-а 20 пута у секунди! 4: Оне Џем је пакет са срање ти није потребно у процесу! 5: кожа није било боље него КСП 6: препознавање гласа није добра уопште 7: Ништа није компатибилан са њим, хардвер ни софтвер 7 чињеница о виђењу Сада можете бити судија онога што ви мислите |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бла бла бла.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АХА! Знао сам, чини ми се лоше информисани мач из руке љубавника на
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лаж .....
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Досад мом укусу сам Видик Коначан доста, изгледа да тече много брже него мој КСП свеске и нова графика је прилично цоол. Једина мана до сада је да волим слајд-схоу функција у КСП-у Виста верзију. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИВ никада није имао мој пц Замрзавање на мене јер сам инсталиран видик коначан видик ... све за мене:) истина мораћете да пристојне Опремити најбоље из ње.
и нисам имао проблема са компатибилношћу са енеы игре ецт.иф ви подесите само да се покрене на КСП начин једноставан:) Мислим да већина људи шљаке видик је искључен они донт потпуности разумем још увек:) ноцас као људи променили: П хехе Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А
|
|
| |||
| |||
| оно што мислим да је потребно да добијете више увенути или једноставно престану да пуше смешне ствари, како можеш рећи да је Виста `е коже ИСН` Т боља од КСПс.Виста `е козе власник КСП-` е Скин.ФАЦТ! !!!!! Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја волим број 3 на листи. ![]() Ти си илегалне Доунлоадер Ыоу аре нот. Ви сте засметали можда ћете морати да платите, заправо плати за филм.Већина досадних ствари које цитирам су подесиви у оквиру Виста или путем исправке. Сазнајте пре него што га увреде.
|
| |||
| |||
| Лол Да сигуран сам двд трбосјек НЕ! ЈА донт користити видик Аныуаы! То је срање стварно лоше, а не само његова, који ми каже да то, серцх Виста срање на ыоутубе и што ће доћи горе? Ох, тек око 100 видеос |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па .... јер то је нит не треба да буде превише озбиљно, ово може гориво за борбу против пожара Видик бригада: хттп://бадвиста.фсф.орг/ухат-с-уронг...-уиндоус-виста
Користим Виста Ултимате на двојно покретање подесити са КСП .... (Ја сам ово куцање на Висту), али ако питао, ја бих да кажем да је КСП бржи, боље функционишу и брже, да се осећају све мање округле и фрустрирајући за употребу. То би требало да вентилатор пламену Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ће желите овај прозор у соби? | редден137 | Офф Топиц Дисцуссион | 7 | 2 фебруар 2009 16:24 |
| Мсн прозор | тинкербелл | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 4 | 8 фебруар 2008 07:04 |
| Уиндоус КСП Про | УХАТСУП | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 27 јануар 2008 09:03 |
| Нови прозор проблеми | самтиалоу | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 21 децембар 2007 19:52 |
| Узимајући ослободити од картице врху прозора, како?? | дивертом80 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 16. сеп 2007 12:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |