![]() |
|
| |||
| |||
| W1ndows V1sta ilgili bazı gerçekler ******* Ben yönetici değilim ya da bu forumun mod ama ben olsaydım Ama Vista Windows nefret Bu yazı bana i hate it hakkında ne kadar ne oluyor değil onlar gerçek gerçekler 1: Windows Vista daha hızlı bir fırında bir buz küpü daha işlemci eriyecek [Doğru değil ama resmi olsun ^ ^] Çünkü daha fazla RAM gerektirir 2: Bu daha yavaş çalışır Eğer DVD's 20 kez ripping vardır 3: Its kontrol görmek için ikinci bir! 4: Onlar Jam size süreçte gerek yoktu bok ile paketi! 5: Herhangi bir XP'nin daha iyi deri değil 6: Ses tanıma hiç iyi değil 7: Nothing with it, donanım Nor yazılım uyumlu Manzara yaklaşık 7 gerçekler şimdi ne think judge |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bla bla bla.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha! Biliyordum, bizim ellerini bir hasta bilgilendirilir yağmurluk sevgilisi var gibi görünüyor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ..... yalan
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Şimdiye kadar çok şey benim Vista Ultimate liking; çok daha hızlı benim XP Professional dizüstü daha ve yeni grafik oldukça cool çalıştırmak gibi görünüyor. Sadece olumsuz şimdiye kadar ki Vista sürümü için slayt gösterisi işlevi XP'de bir tercih. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv beni ben uzak manzara son ... manzara benim için her yolu: yüklü beri) doğru sana bunu en iyi almak için iyi bir teçhizat gerekir benim pc donma olmadı.
ve i oyunları ile Eney uyumluluk sorunları vardı sen sadece xp modunda basit çalışmasına kümesi: do) i çoğu kişi kapalı manzara cüruf düşünüyorum ect.if onlar henüz tam olarak onu dont understand:) insanlar değiştirmek dont like: P hehe Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| what i düşünüyorum veya daha adil komik şeyler yasaktır, nasıl bir manzara değil `deri` hiç XPs.Vista daha iyidir diyebilirim durdurmak çıkmak kalmamak gereken `OWNS XP` s Skin.FACT cilt var! !!!!! Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben listesinde 3 numaraya seviyorum. ![]() Bir yasadışı downloader değil mi. Size ödemek zorunda kalabilirsiniz, aslında ödeme rahatsız konum Film.Sen ver can sıkıcı şeyler çoğu Vista ile veya içinde konfigüre güncelleştirmeler. Bunu hakaret önce bilgi edinin.
|
| |||
| |||
| Lol evet bir DVD sökücü emin değilim! I dont kullanma uzak manzara zaten! Bu gerçekten kötü kötü, onun sadece bana bunu söyledi, youtube üzerinde serch VISTA Berbat ve ne kadar gelir? Oh, sadece 100 video |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well .... Bu iplik anlamına değil de, bu Anti Vista tehlike yangın yakıt olabilir: ciddi olmak http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Bir çift çizme ile XP Pro .... hazırlanan Vista Ultimate kullanmak (I Vista), fakat bu yazarak kulüpler varsa sordu, ben XP Pro, daha duyarlı daha hızlı ve daha hızlı, hissetmek demek gerekir, tüm yuvarlak ve daha az kullanmak için sinir bozucu. Bu alevler fan gerekir Benim Sistemi: Ev Yapı
|