![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Деякі факти про W1ndows V1sta ******* Я не є адміністратором або моделювання цього форуму, але я хотів би я була Я ненавиджу Windows Vista, але цей пост не тільки мене, збираюся на скільки я ненавиджу, вони є справжніми фактами 1: Windows Vista буде танути ваш процесор швидше, ніж кубик льоду в піч [Не вірно, але ви отримаєте картину ^ ^] 2: Вона працює повільніше, тому що він потребує більше оперативної пам'яті 3: перевірки її побачити, якщо ви розривають в 20 разів DVD's другу! 4: Вони Jam Pack його з лайном ви не мали потреби в процесі! 5: шкіра не краще, ніж ХР 6: розпізнавання мови не годиться 7: Нічого не сумісні з ним, апаратного Нор програмного забезпечення 7 фактів про Vista Тепер Вам судити про те, що ви думаєте |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бла-бла бла.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ага! Я знав це, здається, ми погано інформовані про Mac коханець з рук
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лежить .....
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Поки я в душі моїй Vista Ultimate досить багато, здається, працює набагато швидше, ніж мій ноутбук XP Professional, а також нові графічні досить прохолодно. Єдиний недолік до цих пір є те, що я віддаю перевагу функція слайд-шоу в XP у версії Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV ніколи не був моїм ПК мораторій на мене, так як я встановив Vista Ultimate ... Vista всі шляхи для мене:) істинно вам буде потрібно гідний Ріг, щоб отримати краще з нього.
і в мене не було Еней проблеми сумісності з іграми ect.if ви ви просто встановіть його для роботи в режимі XP проста:) Я думаю, більшість людей шлак Vista Викл вони Dont повністю зрозуміти її ще:) люди не хотіли змін: P Хе-хе Моя система: P * L * A * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| що я вважаю, що вам потрібно в'януть вийти більш або просто кинути курити забавні кадри, як ви можете сказати, що перспектива `S шкіри ISN` T краще, ніж XPs.Vista `S шкіри OWNS XP` S Skin.FACT! !!!!! Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я люблю номер 3 у списку. ![]() Ти незаконних Downloader ви не. Ти дратувала вам доведеться платити, дійсно платять для плівок.Більшість з прикрих речей Ви цитуєте настроюються рамках Vista або через оновлення. Дізнатися його, перш ніж це образа.
|
| |||
| |||
| Lol та я впевнений, НЕ DVD Ripper! I Dont перспектива використання в будь-якому разі! Вона смокче дуже погано, його не тільки мені, хто говорить, що, Serch SUCKS Vista на YouTube і що буде придумати? Ах, тільки близько 100 відео |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну .... як це потік не означало бути дуже серйозними, то це може розпалити вогонь по бригаді Anti Vista: http://badvista.fsf.org/what-s-wrong...-windows-vista
Я використовую Vista Ultimate на встановити подвійну завантаження з XP Pro .... (Я маю вводити це на Vista), але якщо буде потрібно, я б сказав, що XP Pro швидше, більш гнучкими і швидше, на дотик, з усіх боків і набагато менше розчарувань у використанні. Це має роздувати полум'я Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хотіли б ви це вікно в кімнаті?? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2 лютого 2009 16:24 |
| Msn вікно | Tinkerbell | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 8 лютого 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WhatsUp | Операційні системи Windows | 5 | 27 січня 2008 09:03 |
| Нові проблеми вікно | samtialou | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 21 грудня 2007 19:52 |
| Позбутися вкладку вгорі вікна, то як? | divertom80 | Операційні системи Windows | 7 | 16 вересня 2007 12:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |