μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Window XP Pro

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 08:39
Μέλος Ομάδα

Default Window XP Pro

Χρειάζεστε βοήθεια με αυτό το σφάλμα,, σχετικά με εκκίνησης,,, να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων.

Παράθυρο δεν μπορεί να ανοίξει αυτό το αρχείο.
TMP7A5.TMP
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 08:45
Banned Ομάδα

Default Window XP Pro

είναι διεφθαρμένη έχετε το CD XP Pro; αν ναι instert επί εκκίνησης και πατήστε για να το επισκευάσουμε

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 08:55
Μέλος Ομάδα

Default Window XP Pro

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesewheels99 View Post
είναι διεφθαρμένη έχετε το CD XP Pro; αν ναι instert επί εκκίνησης και πατήστε για να το επισκευάσουμε
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά μου CD είναι παλιά και έχει μόνο το SP1 για αυτό και είμαι λειτουργίας SP2 από παράθυρο donwload έτσι δεν θα επισκευή μέχρι να αφαιρέσω SP2
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 08:59
Banned Ομάδα

Default Window XP Pro

αφαίρεση SP2 επισκευής κατόπιν επανεγκαταστήστε SP2
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 09:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Window XP Pro

Μπορεί περίπου ένα παρακαλώ να με βοηθήσει. Έχω μια μπλε οθόνη και δεν μπορείτε να πάρετε το Laptop για την εκκίνηση από το CD.
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 09:03
Banned Ομάδα

Default Window XP Pro

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας gmonckton View Post
Μπορεί περίπου ένα παρακαλώ να με βοηθήσει. Έχω μια μπλε οθόνη και δεν μπορείτε να πάρετε το Laptop για την εκκίνηση από το CD.
ξεκινήσετε ένα νέο νήμα
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θα ήθελα αυτό Παράθυρο στο δωμάτιό σας;;; redden137 Off Topic Συζήτηση 7 2η Φεβ 2009 16:24
Msn παράθυρο tinkerbell E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 4 8η Φεβ 2008 07:04
Παράθυρο vista Πώς θα μπορούσε να είναι όντως αυτό;; Help1inghand Λειτουργικά συστήματα Windows 15 9 Ιαν 2008 12:28
Νέο παράθυρο προβλήματα samtialou Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 21 Δεκ. 2007 19:52
Πώς θα απαλλαγούμε από την καρτέλα στην κορυφή ενός παραθύρου, με ποιο τρόπο;;;; divertom80 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 16η Σεπ 2007 12:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.