![]() |
|
| |||
| |||
| Χρειάζεστε βοήθεια με αυτό το σφάλμα,, σχετικά με εκκίνησης,,, να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων. Παράθυρο δεν μπορεί να ανοίξει αυτό το αρχείο. TMP7A5.TMP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι διεφθαρμένη έχετε το CD XP Pro; αν ναι instert επί εκκίνησης και πατήστε για να το επισκευάσουμε
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά μου CD είναι παλιά και έχει μόνο το SP1 για αυτό και είμαι λειτουργίας SP2 από παράθυρο donwload έτσι δεν θα επισκευή μέχρι να αφαιρέσω SP2 |
|
| |||
| |||
| αφαίρεση SP2 επισκευής κατόπιν επανεγκαταστήστε SP2 |
|
| |||
| |||
| Μπορεί περίπου ένα παρακαλώ να με βοηθήσει. Έχω μια μπλε οθόνη και δεν μπορείτε να πάρετε το Laptop για την εκκίνηση από το CD. |
|
| |||
| |||
| ξεκινήσετε ένα νέο νήμα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα ήθελα αυτό Παράθυρο στο δωμάτιό σας;;; | redden137 | Off Topic Συζήτηση | 7 | 2η Φεβ 2009 16:24 |
| Msn παράθυρο | tinkerbell | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 8η Φεβ 2008 07:04 |
| Παράθυρο vista Πώς θα μπορούσε να είναι όντως αυτό;; | Help1inghand | Λειτουργικά συστήματα Windows | 15 | 9 Ιαν 2008 12:28 |
| Νέο παράθυρο προβλήματα | samtialou | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 21 Δεκ. 2007 19:52 |
| Πώς θα απαλλαγούμε από την καρτέλα στην κορυφή ενός παραθύρου, με ποιο τρόπο;;;; | divertom80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 16η Σεπ 2007 12:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |