![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trebate li pomoć s ove pogreške, na bootup,,, zahvaljujući vam unaprijed. Prozor ne može otvoriti ovu datoteku. TMP7A5.TMP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je korumpirana imate na xp pro cd? ako je tako instert na boot i odaberite da to popravimo
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan informacije,,, ali moj stari i CD-u je samo SP1 na sebi i ja sam se izvodi iz SP2 prozor donwload pa neće popraviti dok se ne ukloni SP2 |
|
| |||
| |||
| ukloniti sp2 popraviti onda ponovo instalirali SP2 |
|
| |||
| |||
| Mogao netko ugoditi pomoć mene. Imam plavi ekran i ne mogu dobiti Laptop to čizma gore sa CD-a. |
|
| |||
| |||
| započeti novi thread |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Će želite ovaj prozor u sobi? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2. veljača 2009 16:24 |
| Msn prozor | tinkerbell | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 8. veljača 2008 07:04 |
| Window Vista Kako su mogli učiniti? | Help1inghand | Windows Operating Systems | 15 | 9. siječanj 2008 12:28 |
| Novi prozor problemi | samtialou | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 21. prosinac 2007 19:52 |
| Uzimajući osloboditi od kartice vrhu prozora, kako?? | divertom80 | Windows Operating Systems | 7 | 16. Ruj 2007 12:13 |
| Thread Tools | |
| |