![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Потрібна допомога з цієї помилки, при завантаженні,,, подякувати Вам заздалегідь. Вікно не може відкрити цей файл. TMP7A5.TMP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це корумповані у вас XP Pro CD? Якщо це так instert його завантаження і вибрати для його ремонту
| |||
| |||
| Дякуємо за інформацію,,, але мій старий CD і тільки SP1 на нього, і я біжу SP2 з вікна Donwload тому він не буде ремонтувати, поки я видалити SP2 |
|
| |||
| |||
| видалити sp2 ремонту потім перевстановити sp2 |
|
| |||
| |||
| Чи може хто-то будь ласка, допоможіть мені. У мене є синій екран і не може виграти ноутбук для завантаження з компакт-диска. |
|
| |||
| |||
| почати нову тему |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хотіли б ви це вікно в кімнаті?? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2 лютого 2009 16:24 |
| Msn вікно | Tinkerbell | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 8 лютого 2008 07:04 |
| Window Vista Як вони можуть це зробити? | Help1inghand | Операційні системи Windows | 15 | 9 січня 2008 12:28 |
| Нові проблеми вікно | samtialou | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 21 грудня 2007 19:52 |
| Позбутися вкладку вгорі вікна, то як? | divertom80 | Операційні системи Windows | 7 | 16 вересня 2007 12:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |