![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 2 uživatelských účtů na mém počítači a jak jsou účty správce účtu. Co jsem, co udělat, je mít 1 účet provozovat všechny své programy, a na druhé straně to, co jsem spustit některé programy, jako premiéra prvky jen udělat video editting. Chci program, takže si můžete přepínat programy a vypnout za 1 uživatelský účet? Vím, jak to všechno zavřené pro všechny uživatele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think existují ... proč dotírat stačí 1 za to?
| |||
| |||
| že to, co chci 1 účet. Já chci také jeden účet pro každodenní užití se všechny mé programy. I don't want to blízko programy a zabíjet procesy, když chci, aby se moje videa. |
|
| |||
| |||
| i to zvyklý věci se budou i nadále tak, jak pomalu se jiný účet otevřen |
|
| |||
| |||
| Ano, já bych o zavření jednoho účtu na druhý používat. I just don't want to muset zabít proces a úzké programy. |
|
| |||
| |||
| o ok, ale mě nic progrms srry |
|
| |||
| |||
| Můžete mi zase věci (Procesy a spouštění programů) pro vypnutí jeden uživatele v rámci Admin nástroje? Mám Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| můžete vypnout spouštění programů pro všechny uživatele tím, že půjdete na start spustit a typizace msconfig a jít na poslední záložce |
|
| |||
| |||
| ano jsem, že nový děkuji. Nikdy jsem použil nástroje pro správu a prostřednictvím jste mohli zase věc volno pro jednoho uživatele. |