![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω 2 λογαριασμούς χρήστη στον υπολογιστή μου και των δύο λογαριασμών είναι Admin λογαριασμό. Αυτό που μου τι πρέπει να κάνουμε είναι να τρέχει 1 υπόψη μου όλα τα προγράμματα και το άλλο εγώ τι πρέπει να εκτελέσετε ορισμένα προγράμματα όπως το Premiere τα στοιχεία μόνο για να κάνει βίντεο editting. Θέλω ένα πρόγραμμα, ώστε να μπορώ να στραφούν τα προγράμματα και να σβήνουν για 1 λογαριασμό χρήστη; Ξέρω πώς να κλείσουν τα πάντα για όλους τους χρήστες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont σκέφτονται υπάρχουν ... γιατί επίκλιση που μόλις έχουν 1 υπόψη για αυτό;
| |||
| |||
| αυτό είναι που θέλω 1 υπόψη. Θέλω, επίσης, ένα λογαριασμό για την καθημερινή χρήση με όλα τα προγράμματα μου. Δεν θέλω να κλείσουν τα προγράμματα και τις διαδικασίες σκοτώσει όταν θέλω να κάνω επεξεργασία βίντεο. |
|
| |||
| |||
| καλά θα συνηθίζει θέμα αυτό θα εξακολουθεί να είναι τόσο αργή με έναν άλλο λογαριασμό ανοικτό |
|
| |||
| |||
| ναι θα ήθελα να του κλείσουν το λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε ένα το άλλο. Απλά δεν θέλουν να έχουν για να σκοτώσει τη διαδικασία και να κλείσετε τα προγράμματα. |
|
| |||
| |||
| o ok ya αλλά δεν υπάρχουν progrms srry |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να ενεργοποιήσετε πράγματα (Διαδικασίες και προγράμματα εκκίνησης) εκτός για ένα χρήστη υπό την Admin εργαλεία; Έχω Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα εκκίνησης για όλους τους χρήστες από το να τρέχει για να ξεκινήσει και πληκτρολογώντας msconfig και πήγαινε στην τελευταία καρτέλα |
|
| |||
| |||
| ναι Ι νέα ότι σας ευχαριστώ. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε το Admin εργαλεία και μέσα από σας μπορεί να είναι σε θέση να μετατρέψει το πράγμα off για ένα χρήστη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα ήθελα αυτό Παράθυρο στο δωμάτιό σας;;; | redden137 | Off Topic Συζήτηση | 7 | 2η Φεβ 2009 16:24 |
| Msn παράθυρο | tinkerbell | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 8η Φεβ 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WHATSUP | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 27 Ιαν 2008 09:03 |
| Παράθυρο vista Πώς θα μπορούσε να είναι όντως αυτό;; | Help1inghand | Λειτουργικά συστήματα Windows | 15 | 9 Ιαν 2008 12:28 |
| Νέο παράθυρο προβλήματα | samtialou | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 21 Δεκ. 2007 19:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |