manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Window XP softver

Reply

Thread Tools
Old 4 sij 2008, 14:19
Novi član grupe

Default Window XP softver

Imam 2 korisničke račune na moje računalo i obje su računi Admin račun. Što sam ono što učiniti je imati 1 račun za korištenje sve moje programe i drugi sam što će se prikazivati određene programe kao što su Premiere elemenata samo da video editting. Želim program, tako da mogu prebacivati programe na isključivanje i za 1 korisnički račun? Ja znam kako da zatvore sve za sve korisnike.
Old 4 sij 2008, 18:00
Zabranjen Group

ja dont misliti postoje bilo kakve ... zašto ne mogu imati samo 1 račun za to?

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 4 siječnja 2008, 18:21
Novi član grupe

to je ono što želim 1 račun. JA isto tako ištanje jedan račun za korištenje sa svim mojim svakodnevnim programima. Ne želim zatvoriti programe i procese ubiti kad hoću da se moj video editing.
Old 4 siječnja 2008, 18:23
Zabranjen Group

dobro je pitanje navika da će i dalje ići u spor sa drugom otvorite korisnički račun
Old 4 siječnja 2008, 18:49
Novi član grupe

Da bih od blizu jedan račun za korištenje drugi. JA pravedan dont 'ištanje to morati ubiti proces i zatvaranje programa.
Old 5. siječanj 2008, 16:22
Zabranjen Group

o ok ya no nema progrms srry
Old 5. siječanj 2008, 18:21
Novi član grupe

Možete li okrenuti stvari (Procesi i pokretanje programa) za isključivanje jedan korisnik pod Admin tools? Imam Windows XP Pro.
Old 5 siječnja 2008, 19:08
Zabranjen Group

možete isključiti pokretanje programa za sve korisnike koje će početi izvoditi i tipkati msconfig i odite na zadnji tab
Old 5 siječnja 2008, 19:21
Novi član grupe

Da li da novi hvala. Nikada nisam koristio Administratorski alati i preko vas mogli pretvoriti off stvar za jednog korisnika.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Će želite ovaj prozor u sobi? redden137 Off Topic Discussion 7 2. veljača 2009 16:24
Msn prozor tinkerbell Email, VoIP & IM Razgovor 4 8. veljača 2008 07:04
Windows XP Pro WHATSUP Windows Operating Systems 5 27 siječanj 2008 09:03
Window Vista Kako su mogli učiniti? Help1inghand Windows Operating Systems 15 9. siječanj 2008 12:28
Novi prozor problemi samtialou Web Browsers & FTP Klijenti 1 21. prosinac 2007 19:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.