![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam 2 korisničke račune na moje računalo i obje su računi Admin račun. Što sam ono što učiniti je imati 1 račun za korištenje sve moje programe i drugi sam što će se prikazivati određene programe kao što su Premiere elemenata samo da video editting. Želim program, tako da mogu prebacivati programe na isključivanje i za 1 korisnički račun? Ja znam kako da zatvore sve za sve korisnike. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont misliti postoje bilo kakve ... zašto ne mogu imati samo 1 račun za to?
| |||
| |||
| to je ono što želim 1 račun. JA isto tako ištanje jedan račun za korištenje sa svim mojim svakodnevnim programima. Ne želim zatvoriti programe i procese ubiti kad hoću da se moj video editing. |
|
| |||
| |||
| dobro je pitanje navika da će i dalje ići u spor sa drugom otvorite korisnički račun |
|
| |||
| |||
| Da bih od blizu jedan račun za korištenje drugi. JA pravedan dont 'ištanje to morati ubiti proces i zatvaranje programa. |
|
| |||
| |||
| o ok ya no nema progrms srry |
|
| |||
| |||
| Možete li okrenuti stvari (Procesi i pokretanje programa) za isključivanje jedan korisnik pod Admin tools? Imam Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| možete isključiti pokretanje programa za sve korisnike koje će početi izvoditi i tipkati msconfig i odite na zadnji tab |
|
| |||
| |||
| Da li da novi hvala. Nikada nisam koristio Administratorski alati i preko vas mogli pretvoriti off stvar za jednog korisnika. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Će želite ovaj prozor u sobi? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2. veljača 2009 16:24 |
| Msn prozor | tinkerbell | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 8. veljača 2008 07:04 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Windows Operating Systems | 5 | 27 siječanj 2008 09:03 |
| Window Vista Kako su mogli učiniti? | Help1inghand | Windows Operating Systems | 15 | 9. siječanj 2008 12:28 |
| Novi prozor problemi | samtialou | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 21. prosinac 2007 19:52 |
| Thread Tools | |
| |