![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have 2 felhasználói fiókokat a számítógépről, és mind az elszámolások admin. Amit mi a teendő van még 1 számla futtatni az összes programot, és én a másik én, mit kell futtatni bizonyos programok, mint a Premiere elemek nem csak a videó editting. Szeretném azt a programot, így át lehet váltani a programok be-és kikapcsolása 1-fiók? Tudom, hogyan kell zárnia minden, az összes felhasználó számára. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think vannak ... miért vidám csak 1 fiók van érte?
| |||
| |||
| Ez az, amit akarok 1 számla. Én is akarok egy számla használata a mindennapi minden programot. Nem akarom, hogy lezárja a programok és megöl folyamatok, amikor akarok én videószerkesztés. |
|
| |||
| |||
| jól megszokott kérdés, hogy továbbra is lassan megy, mint egy másik fiókot nyitott |
|
| |||
| |||
| Igen, ez közel egy fiókot, hogy a másikat. Csak nem akarom, hogy ölni folyamat, valamint a közeli programokat. |
|
| |||
| |||
| o OK, de neked nincs progrms srry |
|
| |||
| |||
| Tud viszont dolgok (folyamatok és indítási programok) indul egy felhasználó az Admin tools? I have Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Kikapcsolhatja indítási programok minden felhasználó számára, hogy futni fog a gépelés msconfig és menj az utolsó lapra |
|
| |||
| |||
| Igen, az új, hogy köszönöm. Soha nem használta az Admin eszközök segítségével meg lehet tenni, hogy kapcsolja ki a dolog, egy felhasználó. |