![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 2 חשבונות משתמשים במחשב שלי ושניהם של חשבונות מנהל חשבון. מה אני, מה לעשות האם יש לך חשבון 1 להפעיל את כל התוכניות שלי ושל אחד אחר מה אני להפעיל תוכניות מסוימות כמו Premiere אלמנטים פשוט לעשות וידאו editting. אני רוצה את התוכנית אז אני יכול לעבור על תוכניות לסירוגין במשך 1 חשבון משתמש? אני יודע איך להשתיק את הכל עבור כל המשתמשים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב dont ישנם ... למה התחסדות 1 אתה רק צריך את זה בחשבון?
| |||
| |||
| זה מה שאני רוצה חשבון 1. גם אני רוצה להשתמש בחשבון אחד כל יום עם כל התוכניות שלי. אני לא רוצה לסגור תוכניות ולהרוג תהליכים כאשר אני רוצה לעשות את עריכת הוידאו שלי. |
|
| |||
| |||
| גם זה עניין רגיל הוא עדיין הולכת כמו איטי עם לפתוח חשבון אחר |
|
| |||
| |||
| כן אני מעוניין לסגור את אחד של חשבון להשתמש השני. אני פשוט לא רוצה להרוג את התהליך ולסגור תוכניות. |
|
| |||
| |||
| O בסדר אבל אין לך progrms srry |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להפוך את (תהליכים ועל תוכניות ההפעלה) מחוץ ל אחת משתמש תחת כלי הניהול? יש לי Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לכבות את תוכניות ההפעלה עבור כל המשתמשים על ידי לחיצה על התחל להפעיל ו הקלדת msconfig וללכת האחרון הכרטיסייה |
|
| |||
| |||
| כן אני חדש תודה. אני אף פעם לא השתמשנו בכלים הניהוליים דרך, תוכל להפעיל את הדבר הזה ממני עבור משתמש אחד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אתה רוצה את החלון בחדר שלך? | redden137 | דיון Off topic | 7 | 2nd פברואר 2009 16:24 |
| MSN החלון | tinkerbell | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 8 פברואר 2008 07:04 |
| חלונות XP Pro | WHATSUP | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 09:03 |
| Window Vista איך הם עושים את זה?? | Help1inghand | מערכות ההפעלה Windows | 15 | 9th ינואר 2008 12:28 |
| חלון חדש בעיות | samtialou | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 21st דצמבר 2007 19:52 |
| שרשרת כלים | |
| |