mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Window XP "programinė įranga

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 4, 2008, 14:19
Naujas Narys

Turiu 2 vartotojų sąskaitas į savo kompiuterį, ir abi sąskaitos administratoriaus sąskaitą. Ką aš, ką reikia padaryti, tai jau 1 sąskaitoje paleisti visus savo programas ir kitas aš ką veikti tam tikras programas kaip Premiere Elements tiesiog daryti video editting. Noriu programos, kad galėčiau perjungti programas ir išjungti 1 vartotojas sąskaitą? Aš žinau, kaip viskas uždarytas visiems vartotojams.
Old Sausis 4, 2008, 18:00
Banned Group

I dont think yra bet ... Why cant tiesiog 1 sąskaita už tai?

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 4, 2008, 18:21
Naujas Narys

That's what I wanna sąskaitą 1. Aš taip pat noriu vieną sąskaitą naudoti kasdien visų savo programų. Nenoriu uždaryti programas ir žudyti procesus, kai aš noriu daryti mano vaizdo redagavimą.
Old Sausis 4, 2008, 18:23
Banned Group

Na tai įprotis klausimas bus dar daugiau, kaip lėtai kitą sąskaitą atidaryti
Old Sausis 4, 2008, 18:49
Naujas Narys

Taip, aš beveik vieną sąskaitą naudoti kitas. Aš tiesiog nenoriu, kad nužudyti procesą ir uždaryti programas.
Old 5 sausis 2008, 16:22
Banned Group

o ok o Ya nėra progrms srry
Old 5 sausis 2008, 18:21
Naujas Narys

Ar galite kreiptis dalykai (procesai ir paleisties programas) išjungti vienas vartotojas pagal administratoriaus priemones? Turiu Windows XP Pro.
Old 5 sausis 2008, 19:08
Banned Group

Jūs galite išjungti programos starto visiems vartotojams ketina pradėti skaičiuoti ir rašyti msconfig ir eikite į skirtuką
Old 5 sausis 2008, 19:21
Naujas Narys

Taip aš nauja, kad ačiū. Aš niekada nesinaudojo Administratorius įrankiai ir per jus galėtų kreiptis pats ne vieną vartotoją.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.