![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu 2 vartotojų sąskaitas į savo kompiuterį, ir abi sąskaitos administratoriaus sąskaitą. Ką aš, ką reikia padaryti, tai jau 1 sąskaitoje paleisti visus savo programas ir kitas aš ką veikti tam tikras programas kaip Premiere Elements tiesiog daryti video editting. Noriu programos, kad galėčiau perjungti programas ir išjungti 1 vartotojas sąskaitą? Aš žinau, kaip viskas uždarytas visiems vartotojams. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think yra bet ... Why cant tiesiog 1 sąskaita už tai?
| |||
| |||
| That's what I wanna sąskaitą 1. Aš taip pat noriu vieną sąskaitą naudoti kasdien visų savo programų. Nenoriu uždaryti programas ir žudyti procesus, kai aš noriu daryti mano vaizdo redagavimą. |
|
| |||
| |||
| Na tai įprotis klausimas bus dar daugiau, kaip lėtai kitą sąskaitą atidaryti |
|
| |||
| |||
| Taip, aš beveik vieną sąskaitą naudoti kitas. Aš tiesiog nenoriu, kad nužudyti procesą ir uždaryti programas. |
|
| |||
| |||
| o ok o Ya nėra progrms srry |
|
| |||
| |||
| Ar galite kreiptis dalykai (procesai ir paleisties programas) išjungti vienas vartotojas pagal administratoriaus priemones? Turiu Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Jūs galite išjungti programos starto visiems vartotojams ketina pradėti skaičiuoti ir rašyti msconfig ir eikite į skirtuką |
|
| |||
| |||
| Taip aš nauja, kad ačiū. Aš niekada nesinaudojo Administratorius įrankiai ir per jus galėtų kreiptis pats ne vieną vartotoją. |