![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir 2 lietotāja kontus uz mana datora un abi konti ir administratora konta. Ko es, ko darīt Vai ir 1 konts, lai darbinātu visas manas programmas un otru es to darbināt noteiktas programmas, piemēram, Premiere Elements tikai to video editting. Gribu programmu, lai es varētu pārslēgties programmas ieslēgšana un izslēgšana 1 lietotāja kontu? Es zinu, kā izslēgt viss visiem lietotājiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont domāju, tādas ir ... kādēļ aprunāt Jums tikai 1 vērā to?
| |||
| |||
| tas ko es gribu 1 kontā. Es arī gribu vienu kontu, lai izmantotu ikdienā visas manas programmas. Es nevēlos aizvērt programmu un nogalināt procesu, kad es gribu darīt manā video editing. |
|
| |||
| |||
| labi tas paradis jautājumu, tas vēl tik lēns ar citu kontu atvērts |
|
| |||
| |||
| jā, es varētu tuvu vienu kontu, lai izmantotu otru. Es tikai negribu būt nogalināt procesu un aizvērtu programmas. |
|
| |||
| |||
| o ok bet ya nav progrms srry |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varat vērsties lietas (procesi un startēšanas programmas) tiek pārtraukta viens lietotājs ar Administratora rīkiem? Man ir Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Jūs varat izslēgt palaišanas programmas visiem lietotājiem, gatavojas sākt skaitīt un ierakstot msconfig un iet uz pēdējo cilni |
|
| |||
| |||
| jā, es jauns, ka paldies. Man nekad nav izmantots Admin instrumenti un caur jums varētu būt iespējai vērsties kaut pie viena lietotāja. |
![]() |
|
| Bookmarks |