![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam 2 konta użytkowników na moim komputerze i obie księgi są Administrator konta. Co mogę zrobić, to co jest 1 konto, aby uruchomić wszystkie moje programy i drugi I co do uruchamiania niektórych programów, takich jak Premiere Elements po prostu zrobić film editting. Chcę program tak mogę przełączyć na programy i wyłączać za 1 konto użytkownika? Wiem, jak wszystko zamknięte dla wszystkich użytkowników. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont think istnieją ... why cant wystarczy 1 za to?
| |||
| |||
| That's what I want 1 koncie. I również jedno konto do korzystania z wszystkich moich codziennych programów. Nie chcę, aby zamknąć programy i zabić procesów gdy chcę moje edycji wideo. |
|
| |||
| |||
| i wont to sprawa będzie nadal go jako powolne z innego konta otwartych |
|
| |||
| |||
| I tak będzie z zamknąć jedno konto do korzystania z drugiego. Ja po prostu nie chcesz zabić proces i zamknąć program. |
|
| |||
| |||
| o ok ale ya nie ma progrms srry |
|
| |||
| |||
| Czy kolei rzeczy (Procesy i programy startowe) do startu jeden użytkownika w ramach Administrator narzędzi? Mam Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| możesz wyłączyć programy startowe dla wszystkich użytkowników, przechodząc do rozpoczęcia uruchamiania i wpisując polecenie msconfig i przejdź do ostatniego kartę |
|
| |||
| |||
| I tak nowe, że dziękuję. Nigdy nie korzystał z narzędzi administracyjnych, a poprzez was będą mogły wyłączyć z kolei rzeczą dla jednego użytkownika. |
![]() |
|
| Zakładki |