![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám 2 užívateľských účtov na mojom počítači a ako sú účty správcu účtu. Čo som, čo urobiť, je mať 1 účet prevádzkovať všetky svoje programy, a na druhej strane to, čo som spustiť niektoré programy, ako premiéra prvky len urobiť video editting. Chcem program, takže si môžete prepínať programy a vypnúť za 1 užívateľský účet? Viem, ako to všetko zatvorené pre všetkých užívateľov.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I dont think existujú ... prečo dotírat stačí 1 za to?
|
|||
|
|||
|
že to, čo chcem 1 účet. Ja chcem tiež jeden účet pre každodenné použitie sa všetky moje programy. Nechcem, aby ma to blízko programy a zabíjať procesy, keď chcem, aby sa moje videá.
|
|
|
|||
|
|||
|
i to zvyknutý veci sa budú aj naďalej tak, ako pomaly sa iný účet otvorený
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, já bych o zatvorenie jedného účtu na druhý používať. I just Nechcem, aby ma musieť zabiť proces a úzkej programy.
|
|
|
|||
|
|||
|
o ok, ale mě nic progrms srry
|
|
|
|||
|
|||
|
Môžete mi zase veci (Procesy a spúšťanie programov) pre vypnutie jeden užívateľov v rámci Admin nástroje? Mám Windows XP Pro.
|
|
|
|||
|
|||
|
môžete vypnúť spúšťanie programov pre všetkých používateľov tým, že pôjdete na štart spustiť a typizácie msconfig a ísť na poslednej záložke
|
|
|
|||
|
|||
|
áno som, že nový děkuji. Nikdy som použil nástroje pre správu a prostredníctvom ste mohli zase vec voľno pre jedného používateľa.
|