мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоу КСП софтвер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4 јан 2008, 14:19
Нови члан групе

Имам 2 корисничке рачуне на моје рачунар и обе су рачуни Админ налог. Шта сам оно што урадите је да има 1 налог за коришћење све моје програме и други сам што ће се приказивати одређене програме као што су Премиер елемената само да видео едиттинг. Желим програм, тако да могу пребацивати програме на искључивање и за 1 кориснички рачун? Ја знам како да затворе све за све кориснике.
Old 4 јан 2008, 18:00
Аустин Гроуп

ја донт мислити постоје било какве ... зашто не могу да имају само 1 налог за то?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 4. Мар 2008, 18:21
Нови члан групе

то је оно што желим 1 налог. ЈА исто тако оскудица један налог за коришћење са свим мојим свакодневним програмима. Не желим затворити програме и процесе убити кад хоћу да се мој видео едитинг.
Old 4. Мар 2008, 18:23
Аустин Гроуп

добро је питање навика да ће и даље ићи у спор са другом отворите кориснички рачун
Old 4. Мар 2008, 18:49
Нови члан групе

Да бих од близу један налог за коришћење други. ЈА праведан донт 'оскудица за морати убити процес и затварање програма.
Old 5. јануар 2008, 16:22
Аустин Гроуп

о ок ыа но нема прогрмс срры
Old 5. јануар 2008, 18:21
Нови члан групе

Можете ли окренути ствари (Процеси и покретање програма) за искључивање један корисник под Админ тоолс? Имам Уиндоус КСП Про.
Old 5. Мар 2008, 19:08
Аустин Гроуп

можете искључити покретање програма за све кориснике које ће почети изводити и куцате мсцонфиг и идите на последњи таб
Old 5. Мар 2008, 19:21
Нови члан групе

Да ли да нови хвала. Никада нисам користио администраторски алати и преко вас могли претворити офф ствар за једног корисника.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц