![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам 2 корисничке рачуне на моје рачунар и обе су рачуни Админ налог. Шта сам оно што урадите је да има 1 налог за коришћење све моје програме и други сам што ће се приказивати одређене програме као што су Премиер елемената само да видео едиттинг. Желим програм, тако да могу пребацивати програме на искључивање и за 1 кориснички рачун? Ја знам како да затворе све за све кориснике. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја донт мислити постоје било какве ... зашто не могу да имају само 1 налог за то?
| |||
| |||
| то је оно што желим 1 налог. ЈА исто тако оскудица један налог за коришћење са свим мојим свакодневним програмима. Не желим затворити програме и процесе убити кад хоћу да се мој видео едитинг. |
|
| |||
| |||
| добро је питање навика да ће и даље ићи у спор са другом отворите кориснички рачун |
|
| |||
| |||
| Да бих од близу један налог за коришћење други. ЈА праведан донт 'оскудица за морати убити процес и затварање програма. |
|
| |||
| |||
| о ок ыа но нема прогрмс срры |
|
| |||
| |||
| Можете ли окренути ствари (Процеси и покретање програма) за искључивање један корисник под Админ тоолс? Имам Уиндоус КСП Про. |
|
| |||
| |||
| можете искључити покретање програма за све кориснике које ће почети изводити и куцате мсцонфиг и идите на последњи таб |
|
| |||
| |||
| Да ли да нови хвала. Никада нисам користио администраторски алати и преко вас могли претворити офф ствар за једног корисника. |