![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayarda 2 kullanıcı hesabı var ve her ikisi de hesap Yönetici hesabı vardır. Ne yapmanız gerekenler tüm programları çalıştırmak için, diğer bir Ne Premiere öğeleri gibi Video editting için bazı programları çalıştırmak için 1 hesabınız var mı. Çok ve 1 kullanıcı hesabı için program dışı geçiş yapmak için bir program mı? Nasıl tüm kullanıcılar için herşeyi kapalı biliyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orada herhangi bir olduğunu düşünüyorum dont ... niçin cant sadece 1 hesabınız var mı?
| |||
| |||
| ben 1 hesap şey de budur. Ayrıca bütün programları ile günlük kullanım için bir hesap istiyorum. Programları kapatın ve süreçleri öldürmek Ben Video düzenleme yapmak istiyorum istemiyorum. |
|
| |||
| |||
| halen başka bir hesap açmak ile yavaş gider iyi alışkanlık meselesi |
|
| |||
| |||
| evet ben diğer kullanmak için bir hesap yakın da bir. Sadece süreci ve yakın programları öldürmek zorunda istemiyorum. |
|
| |||
| |||
| ya tamam ama seni hiçbir progrms srry vardır |
|
| |||
| |||
| Siz) kapatmak için şeyler (Süreçleri ve başlangıç programları bırakabilir miyim bir Yönetici araçlar altında kullanıcı? Ben Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Tüm kullanıcılar için çalıştırmak başlatmak ve yazmaya MSCONFIG gidiyor ve son sekmesine gidin tarafından başlangıç programları kapatabilirsiniz |
|
| |||
| |||
| evet bu teşekkür ederim yeni. Ben Yönetici araçları ve size bir kullanıcı için kapalı şey çevirmek mümkün olabilir kullanmıyordum. |
![]() |
|
| Bookmarks |