![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене 2 облікові записи користувачів на комп'ютері, і обидва рахунків обліковий запис адміністратора. Те, що я, що робити, мають рахунки на 1 запускати всі мої програми, а інший я, що для запуску деяких програм, як елемент Прем'єра просто зробити відео editting. Я хочу програму таким чином, я можу перемиканні між програмами з перервами 1 обліковий запис користувача? Я знаю, як закрити все для всіх користувачів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Dont думаю, що є якийсь ... Чому Не можете просто 1 рахунку за це?
| |||
| |||
| Ось що я хочу 1 рахунок. Я також хочу один обліковий запис для повсякденного з усіма моїми програмами. Я не хочу, щоб закрити програми і вбивати процеси, коли я хочу зробити мій редагування відео. |
|
| |||
| |||
| Добре звичай питання він буде йти ще як повільний з іншого рахунку відкриті |
|
| |||
| |||
| Та я б тісної один обліковий запис для використання іншим. Я просто не хочу, щоб вбити процес і закрити програми. |
|
| |||
| |||
| Про порядку, але я ні progrms Srry |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви свою чергу речей (процесів і запуску програм) для Off один Користувач під інструмент адміністратора? У мене Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Ви можете відключити запуск програм для всіх користувачів, почнемо працювати і набравши MSConfig і перейти на останню вкладку |
|
| |||
| |||
| Та я, що новий дякую вам. Я ніколи не використовував інструмент адміністратора і через вас могли б перетворити штуку для одного користувача. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хотіли б ви це вікно в кімнаті?? | redden137 | Off Topic Discussion | 7 | 2 лютого 2009 16:24 |
| Msn вікно | Tinkerbell | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 8 лютого 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WhatsUp | Операційні системи Windows | 5 | 27 січня 2008 09:03 |
| Window Vista Як вони можуть це зробити? | Help1inghand | Операційні системи Windows | 15 | 9 січня 2008 12:28 |
| Нові проблеми вікно | samtialou | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 21 грудня 2007 19:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |