![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορώ να θέσει γραφείο για τα Windows σε περισσότερους από έναν υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι, αν έχετε περισσότερους από έναν υπολογιστή πρέπει να αγοράσετε ένα ξεχωριστό αντίγραφο για κάθε μηχάνημα |
|
| |||
| |||
| Δωρεάν λύση http://www.openoffice.org Απόσπασμα:
Τι είναι το OpenOffice.org; Και γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό; |
|
| |||
| |||
| Εάν αγοράσετε το Εσωτερικών και Student Edition, θα είναι πλήρες με 3 άδειες χρήσης, και κοστίζει περίπου £ 70 στο σύνολο.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι, μπορείτε να βάλετε .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7? Το Windows Movie Maker έπαψε να λειτουργεί! | xactly | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 15 Νοεμβρίου 2009 15:33 |
| Επανεγκατάσταση των Windows XP Professional; Εγκατάσταση των Windows XP είναι κατεστραμμένα!; | LegendaryFire | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 17 Αυγ 2009 12:17 |
| Τύπου Microsoft Windows 7 και Windows Server 2008 R2 | philthomas | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 23 Ιουλ 2009 01:54 |
| Εγκαταστήστε το Windows XP SP2 σε 50 υπολογιστές με Windows Server ανάπτυξη | rocket7 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Μαΐου 2009 13:56 |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |