![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mi imamo 30 računala na mreži sa windowsxp Proffessional servicepack 3 instaliran. I Server 2000 instaliran pc.All na kom se izvodi pod jednim radnoj grupi. Mnogo puta mreže dobiti poremećena. "Workgroup nije dostupna ..." poruke se pojavljuju na svim čvorova. Nakon ponovnog pokretanja sustava Windows 2000 Server se riješio problem. Please help me zašto je ovo događa |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer Error - Windows ne može pronaći "(NULL)" | metalface | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 28. svibanj 2009 22:02 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. veljača 2009 17:01 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Izgradnja "jeftini" poslužitelj? Što mi treba? | Menace2Authority | General Hardware Chat | 1 | 9. studeni 2007 08:53 |
| Thread Tools | |
| |