![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ми имамо 30 рачунара на мрежи са уиндоусксп Проффессионал сервицепацк 3 инсталиран. И Сервер 2000 инсталиран пц.Алл на ком се изводи под једним радној групи. Много пута мреже добити поремећена. "Уоркгроуп није доступна ..." поруке се појављују на свим чворова. Након поновног покретања система Уиндоус 2000 Сервер се решио проблем. Плеасе хелп ме зашто је ово дешава |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интернет Експлорер Еррор - Уиндоус не може пронаћи "(нулл)" | металфаце | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 28 мај 2009 22:02 |
| Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 13 март 2009 15:56 |
| Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? | Раынхаук | Оффице & Апплицатионс | 4 | 23 фебруар 2009 17:01 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Изградња "јефтини" сервер? Шта ми треба? | Менаце2Аутхориты | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 9 новембар 2007 08:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |