![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Já jsem se potýkají s problémem mého okna 2008 DC DNS. ID události: 4007 DNS server byl schopen otevřít _msdcs.mace.ae zóny ve službě Active Directory z adresáře aplikace oblast ForestDnsZones.mace.ae. Tento server DNS je konfigurován pro získání a použití informací z adresáře pro tuto zónu a je schopen načíst zóny bez ní. Zkontrolujte, zda je služba Active Directory funguje a načtěte zónu. V případě údajů je kód chyby. Více informací naleznete pod ipconfig / ALL pro mé DC: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. C: \ Users \ Administrator.MACE-GDP-SERVER> ipconfig / all Windows IP konfigurace Host Name. . . . . . . . . . . . : MACEGDPSRVR Primární DNS. . . . . . . : Mace.local Node Type. . . . . . . . . . . . : Hybridní IP Routing Enabled. . . . . . . . : Ne WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Ne DNS Suffix Search Seznam. . . . . . : Mace.local Ethernet adapter Local Area Connection: Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : HP NC7781 Gigabit Server Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-85-E8-C8-BE DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ne Automatické Enabled. . . . : Ano IPv4 adresy. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (Preferované) Maska podsítě. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS servery. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 Primárního serveru WINS. . . . . . . : 192.168.1.5 NetBIOS nad Tcpip. . . . . . . . : Povoleno Tunel adapter Local Area Connection * 8: Média státu. . . . . . . . . . . : Media odpojen Připojení-specifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Isatap. (BCC4BD54-43A7-4E6A-BAE7-EF01AF641 190) Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ne Automatické Enabled. . . . : Ano Běžel jsem k DCDIAG nástrojem & výsledky najdete v následující tabulce: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. C: \ Users \ Administrator.MACE-GDP-SERVER> dcdiag / e / test: dns Directory Server Diagnóza Tančí počáteční nastavení: Snažím se najít domovský server ... Domů Server = MACEGDPSRVR * Identifikována AD Forest. Hotovo získávání prvotní informace. Doing počáteční požadované testy Testovací server: Default-prvního-Site-Název \ MACEGDPSRVR Spuštění testu: Připojení ......................... MACEGDPSRVR složili test Pøipojení Doing primární zkoušky Testovací server: Default-prvního-Site-Název \ MACEGDPSRVR Výchozí test: DNS DNS testy se systémem, a ne zavěsila. Prosím, vyčkejte několik minut ... ......................... MACEGDPSRVR složili test DNS Provozování oddílu zkoušky na: ForestDnsZones Provozování oddílu zkoušky na: DomainDnsZones Provozování oddílu zkoušky na: Schema Provozování oddílu zkoušky na: Konfigurace Provozování oddílu zkoušky na: žezlo Provozování podniku zkoušky na: mace.local Výchozí test: DNS Výsledky zkoušek na řadiče domény: DC: MACEGDPSRVR.mace.local Doména: mace.local TEST: Základní (Basc) Upozornění: aaaa rekord pro tento DC nebyla nalezena TEST: Záznamy o registraci (RReg) Síťový adaptér [00000006] HP NC7781 Gigabit Server Adapter: Upozornění: Chybějící aaaa záznamu v DNS server 192.168.1.5: MACEGDPSRVR.mace.local Upozornění: Chybějící aaaa záznamu v DNS server 192.168.1.5: gc._msdcs.mace.local Upozornění: Rekordní zápisy nebyly nalezeny v některých síťových adaptérů WARN MACEGDPSRVR PASS PASS PASS PASS WARN n / a ......................... mace.local složili test DNS Běžel jsem k nslookup: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. C: \ Users \ Administrator.MACE-GDP-SERVER> nslookup Výchozí server: Neznámá Adresa: 192.168.1.5 Vezměte prosím na vědomí, že byl původně mace.ae nastavit jako doménové jméno, které jsme cahnged na mace.local. mace.ae již neexistuje & nebudeme potřebovat už v AD. Potřebujeme všechny výsledky poukazují na mace.local. Prosím, řekněte mi: 1. Jak se mohu zbavit se této chybě? 2. Je můj DNS zdravé 3. Prosím, poradí mi o něco potřebuji udělat na mém nastavení DNS, aby se ujistil, že síť je stále zdravý. Děkuji ti. Philip |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Server 2008 Dilema. | tmockingbird | Operační systémy Windows | 1 | 9.srpna 2009 14:27 |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operační systémy Windows | 0 | 23. července 2009 01:54 |
| Windows Server 2008 vzdálená cca | HUCIEL | Operační systémy Windows | 0 | 3. června 2009 11:36 |
| Windows Server 2008 AD Otázky | RCI | Operační systémy Windows | 0 | 29. květen 2009 10:12 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Thread Nástroje | |
| |