![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Ja sam se suočava problem sa moj Windows 2008 DC DNS. Event ID: 4007 DNS poslužitelj nije mogao otvoriti zonu _msdcs.mace.ae u Active Directory od primjene direktorij particije ForestDnsZones.mace.ae. Ovaj DNS poslužitelj konfiguriran je za dobivanje i korištenje podataka iz direktorija za ovu zonu i ne može se učitati u zonu bez njega. Provjerite da je Active Directory funkcionira ispravno i ponovno učitati u zonu. U slučaju podataka je šifra pogreške. Molimo pogledajte ispod ipconfig / Sve za moje dc: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Sva prava pridržana. C: \ Users \ Administrator.MACE BDP-server-> ipconfig / all Windows IP Configuration Host Name. . . . . . . . . . . . : MACEGDPSRVR Primarni DNS sufiks. . . . . . . : Mace.local Vrsta čvor. . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing omogućena. . . . . . . . : Ne WINS Proxy omogućena. . . . . . . . : Ne DNS Sufiks Traži Lista. . . . . . : Mace.local Ethernet adapter Local Area Connection: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : HP NC7781 Gigabit Server Adapter Physical Address. . . . . . . . . 00-11-85-E8-C8-BE DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Ne Autoconfiguration enabled. . . . : Da IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (Preferred) Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS poslužitelji. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 Primary WINS Server. . . . . . . : 192.168.1.5 NetBIOS putem TCPIP. . . . . . . . : Omogućeno Tunnel adapter Local Area Connection * 8: Media State. . . . . . . . . . . : Mediji prekinute Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Isatap. BCC4BD54 (-43A7-4E6A-BAE7-EF01AF641 190) Physical Address. . . . . . . . . 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Ne Autoconfiguration enabled. . . . : Da I ran DCDIAG alat & molimo pronaći rezultate ispod: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Sva prava pridržana. C: \ Users \ Administrator.MACE BDP-Server-> dcdiag / e / test: DNS Directory Server Dijagnoza Izvođenje početno podešavanje: Pokušavajući pronaći home poslužitelj ... Home Server = MACEGDPSRVR * Identified AD šuma. Gotovo prikupljanje početnih informacija. Pri početnom potrebni testovi Testiranje poslužitelja: Default-First-Site-Name \ MACEGDPSRVR Početna test: Povezivanje ......................... MACEGDPSRVR prošao test Povezivost Doing primarni testovi Testiranje poslužitelja: Default-First-Site-Name \ MACEGDPSRVR Početna test: DNS DNS testovi prikazuju i ne visjeti. Molimo pričekajte nekoliko minuta ... ......................... MACEGDPSRVR prošao test DNS Running particijske testovi na: ForestDnsZones Running particijske testovi na: DomainDnsZones Running particijske testove na: Schema Running particijske testove na: konfiguraciju Running particijske testove na: buzdovan Pokretanje poduhvata testovi na: mace.local Početna test: DNS Testova za kontrolere domena: DC: MACEGDPSRVR.mace.local Domena: mace.local TEST: Osnovni (Basc) Upozorenje: AAAA zapis za ovaj DC nije pronađen TEST: Zapisi registracije (RReg) Network adapter [00000006] HP NC7781 Gigabit Server Adapter: Upozorenje: Nedostaje AAAA zapis na DNS poslužitelju 192.168.1.5: MACEGDPSRVR.mace.local Upozorenje: Nedostaje AAAA zapis na DNS poslužitelju 192.168.1.5: gc._msdcs.mace.local Upozorenje: Snimiti Registracije nije pronađena na neki mrežni adapteri PASS MACEGDPSRVR upozoriti PASS PASS PASS upozoriti n / a ......................... mace.local prošao test DNS I ran NSLOOKUP: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Sva prava pridržana. C: \ Users \ Administrator.MACE-BDP-server> nslookup Default Server: Unknown Adresa: 192.168.1.5 Budite svjesni da je u početku mace.ae setup kao naziv domene, koje smo cahnged da mace.local. mace.ae ne postoji više i ne treba više u oglasu. Mi moramo snimiti sve do točke u mace.local. Molim Vas, recite mi: 1. Kako mogu dobiti osloboditi od ovaj greška? 2. DNS je moja zdrava 3. Molimo Vas savjetovati o meni ništa mi treba učiniti na moj DNS postavke kako bi bili sigurni da se mrežom ostaje zdrava. Hvala. Filip |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Server 2008 dilemu. | tmockingbird | Windows Operating Systems | 1 | 9. kolovoz 2009 14:27 |
| Izdanja Microsoft Windows 7 i Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows Operating Systems | 0 | 23. srpnja 2009 01:54 |
| Windows Server 2008 daljinsko app | HUCIEL | Windows Operating Systems | 0 | 3. lipnja 2009 11:36 |
| Windows Server 2008 AD pitanja | RCI | Windows Operating Systems | 0 | 29. svibanj 2009 10:12 |
| Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista | Bubba | Windows Operating Systems | 4 | 27. svibanj 2009 08:22 |
| Thread Tools | |
| |