![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום אני מול הבעיה שלי עם Windows 2008 DC-DNS. מזהה אירוע: 4007 שרת DNS לא הצליח לפתוח את אזור _msdcs.mace.ae ב-Active Directory של יישום ForestDnsZones.mace.ae במדריך מחיצה. זה שרת DNS מוגדר לקבל מידע ולהשתמש במדריך עבור אזור זה, והוא לא יכול לטעון את האזור בלי זה. בדוק את ה-Active Directory, כי הוא מתפקד כראוי וטען מחדש את האזור. האירוע נתונים הוא קוד שגיאה. ראה בהמשך את IPConfig / DC כולם שלי: Microsoft Windows [גרסה 6.0.6001] זכויות יוצרים (C) 2006 Microsoft Corporation. כל הזכויות שמורות. C: \ Users \ Administrator.MACE מהתמ"ג-server-> ipconfig / all תצורת ה-IP של Windows שם המחשב המארח. . . . . . . . . . . . : MACEGDPSRVR ראשית סיומות DNS. . . . . . . : Mace.local סוג הצומת. . . . . . . . . . . . : Hybrid ניתוב ה-IP זמין. . . . . . . . : לא WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : לא חיפוש סיומות רשימת ה-DNS. . . . . . : Mace.local מתאם Ethernet Local Area Connection: חיבור ה-DNS סיומת ספציפית. : תיאור. . . . . . . . . . . : HP NC7781 Gigabit Server Adapter כתובת פיזית. . . . . . . . . : 00-11-85-E8-C8 לעתיד DHCP מופעל. . . . . . . . . . . : לא Autoconfiguration מאופשרת. . . . : כן כתובת IPv4. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (מועדפת) מסיכת רשת המשנה. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 שער ברירת מחדל. . . . . . . . . : 192.168.1.1 שרתי DNS. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 ראשי שרת WINS. . . . . . . : 192.168.1.5 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : מופעל המנהרה מתאם Local Area Connection * 8: מדיה המדינה. . . . . . . . . . . : מדיה מנותק חיבור ה-DNS סיומת ספציפית. : תיאור. . . . . . . . . . . : Isatap. (BCC4BD54-43A7-4E6A-BAE7-EF01AF641 190) כתובת פיזית. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP מופעל. . . . . . . . . . . : לא Autoconfiguration מאופשרת. . . . : כן רצתי את DCDIAG כלי & בבקשה לברר את התוצאות הבאות: Microsoft Windows [גרסה 6.0.6001] זכויות יוצרים (C) 2006 Microsoft Corporation. כל הזכויות שמורות. C: \ Users \ Administrator.MACE מהתמ"ג-server-> dcdiag / E / בדיקה: DNS Directory Server אבחון מבצע תוכנית ההתקנה הראשונית: מנסה למצוא Home Server ... דף הבית Server = MACEGDPSRVR * המזוהה AD היער. בוצע באיסוף מידע הראשוני. עושים הראשוני נדרש בדיקות בדיקת שרת: Default-First-Site-name \ MACEGDPSRVR החל הבדיקה: קישוריות ......................... MACEGDPSRVR עבר בדיקה קישוריות עושים בדיקות הראשי בדיקת שרת: Default-First-Site-name \ MACEGDPSRVR החל הבדיקה: DNS DNS בדיקות פועלות ולא תלויה. אנא המתן מספר דקות ... ......................... MACEGDPSRVR עבר בדיקת DNS הפעלת מחיצה בדיקות ב: ForestDnsZones הפעלת מחיצה בדיקות ב: DomainDnsZones הפעלת מחיצה בדיקות ב: Schema הפעלת מחיצה בדיקות ב: תצורת הפעלת מחיצה בדיקות ב: שרביט הארגון פועל על בדיקות: mace.local החל הבדיקה: DNS תוצאות הבדיקה של בקרי תחום: DC: MACEGDPSRVR.mace.local תחום: mace.local TEST: Basic (Basc) אזהרה: את הרשומה AAAA DC זה לא נמצא TEST: שיאים רישום (RReg) מתאם הרשת [00000006] HP NC7781 Gigabit Server Adapter: אזהרה: חסר AAAA הרשומה בכתובת שרת DNS 192.168.1.5: MACEGDPSRVR.mace.local אזהרה: חסר AAAA הרשומה בכתובת שרת DNS 192.168.1.5: gc._msdcs.mace.local אזהרה: לא נמצאו רישומים שיא מסוימים מתאמי רשת להזהיר MACEGDPSRVR סיסמא סיסמא סיסמא סיסמא להזהיר N / A ......................... mace.local עבר בדיקת DNS רצתי את NSLOOKUP: Microsoft Windows [גרסה 6.0.6001] זכויות יוצרים (C) 2006 Microsoft Corporation. כל הזכויות שמורות. C: \ Users \ Administrator.MACE-server-מהתמ"ג> nslookup ברירת המחדל של שרת: לא ידוע כתובת: 192.168.1.5 לידיעתך, בשלב ראשון של תוכנית ההתקנה mace.ae היה כמו שם התחום שבו אנו cahnged ל mace.local. mace.ae אינו קיים יותר & אנחנו לא צריכים לעשות את זה יותר של מודעות. אנחנו צריכים להקליט את כל הצבע על mace.local. תגיד לי בבקשה: 1. איך אני יכול להיפטר זו שגיאה? 2. האם את ה-DNS בריא 3. נא לייעץ לי על משהו שאני צריך לעשות את הגדרות ה-DNS על מנת לוודא את הרשת נשאר בריא. תודה. פיליפ |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דילמה של Windows Server 2008. | tmockingbird | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9 אוגוסט 2009 14:27 |
| מיקרוסופט ההודעות של Windows 7 ו-Windows Server 2008 R2 | philthomas | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 23 יולי 2009 01:54 |
| Windows Server 2008 מרחוק App | HUCIEL | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 3rd יוני 2009 11:36 |
| Windows Server 2008 AD נושאים | RCI | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 29 מאי 2009 10:12 |
| Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista | Bubba | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -27 במאי 2009 08:22 |
| שרשרת כלים | |
| |