![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut I-am confruntat cu o problemă cu meu ferestre 2008 DC DNS. Event ID: 4007 Serverul DNS nu a putut deschide zona _msdcs.mace.ae în Active Directory, de la aplicarea directorul partiţie ForestDnsZones.mace.ae. Acest server DNS este configurat pentru obţinerea şi utilizarea de informaţii de la directorul pentru această zonă şi nu este în măsură să se încarce în zonă fără ea. Verificaţi ca Active Directory este funcţionează corect şi reîncărcaţi zonă. Evenimentul a datelor este de cod de eroare. Vă rugăm a se vedea mai jos de ipconfig / ALL pentru meu DC: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. C: \ Users \ Administrator.MACE PIB-server-> ipconfig / all Windows IP Configuration Host Name. . . . . . . . . . . . : MACEGDPSRVR Sufix DNS primar. . . . . . . : Mace.local Nod Tip. . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nu WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nu Căutare Lista Sufix DNS. . . . . . : Mace.local Ethernet adaptor Conexiune de reţea locală: Connection-specific DNS Sufix. : Descriere. . . . . . . . . . . : HP NC7781 Gigabit Server Adapter Adresă fizică. . . . . . . . . : 00-11-85-E8-C8-FI DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nu Autoconfiguration Enabled. . . . : Da Adresa IPv4. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (preferat) Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 Servere DNS. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 Primary WINS Server. . . . . . . : 192.168.1.5 NetBIOS prin Tcpip. . . . . . . . : Enabled Tunel adaptor Local Area Connection * 8: Media de stat. . . . . . . . . . . : Media deconectat Connection-specific DNS Sufix. : Descriere. . . . . . . . . . . : Isatap. (BCC4BD54-43A7-4E6A-BAE7-EF01AF641 190) Adresă fizică. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nu Autoconfiguration Enabled. . . . : Da Am fugit de DCDIAG instrument & găsiţi rezultatele de mai jos: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. C: \ Users \ Administrator.MACE-PIB-server> dcdiag / e / test: dns Directory Server Diagnostic Efectuarea iniţial de configurare: Încercarea de a găsi acasă server ... Home Server = MACEGDPSRVR * Identificat AD Padure. Adoptat de colectare iniţială info. Făcând iniţiale necesare teste Testarea serverului: Default-First-Site-Nume \ MACEGDPSRVR Incepand de test: Conectivitate ......................... MACEGDPSRVR trecut testul Conectivitate Făcând primar teste Testarea serverului: Default-First-Site-Nume \ MACEGDPSRVR Incepand de test: DNS DNS Testele se execută şi nu hung. Vă rugăm să aşteptaţi câteva minute ... ......................... MACEGDPSRVR a trecut testul de DNS Running partition teste cu privire la: ForestDnsZones Running partition teste cu privire la: DomainDnsZones Running partition teste cu privire la: Schema Running partition teste cu privire la: configurare Running partition teste cu privire la: buzdugan Rularea întreprindere teste cu privire la: mace.local Incepand de test: DNS Rezultatele testelor pentru controlerele de domeniu: DC: MACEGDPSRVR.mace.local Domeniu: mace.local TEST: Basic (Basc) Atenţie: aaaa record pentru acest DC nu a fost găsit TEST: Recorduri de înregistrare (RReg) Adaptor de reţea [00000006] HP NC7781 Gigabit Server Adapter: Atenţie: Lipseşte aaaa record la serverului DNS 192.168.1.5: MACEGDPSRVR.mace.local Atenţie: Lipseşte aaaa record la serverului DNS 192.168.1.5: gc._msdcs.mace.local Atenţie: Record Inscrierile nu a fost găsit în unele adaptoare de reţea MACEGDPSRVR PASS Warn PASS PASS PASS Warn n / a ......................... mace.local a trecut testul de DNS Am fugit de NSLOOKUP: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate. C: \ Users \ Administrator.MACE-PIB-server> nslookup Default Server: necunoscut Adresa: 192.168.1.5 Vă rugăm să ştiu că a fost iniţial de configurare mace.ae ca numele de domeniu, pe care l-am cahnged la mace.local. mace.ae nu mai există şi nu avem nevoie de asta în AD. Avem nevoie de toate record la punct pentru a mace.local. Vă rog să îmi spuneţi: 1. Cum pot scăpa de această eroare? 2. Mi-e DNS sănătoşi 3. Vă rugăm să consilieze pe mine am nevoie de nimic de a face pe DNS-mi să vă asiguraţi că setările de reţea rămâne sănătoşi. Mulţumesc. Philip |
![]() |
|
| Marcaje |