![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Já jsem sa stretávajú s problémom môjho okna 2008 DC DNS. ID udalosti: 4007 DNS server bol schopný otvoriť _msdcs.mace.ae zóny v službe Active Directory z adresára aplikácie oblasť ForestDnsZones.mace.ae. Tento server DNS je konfigurovaný pre získanie a použitie informácií z adresára pre túto zónu a je schopný načítať zóny bez nej. Skontrolujte, či je služba Active Directory funguje a načítajte zónu. V prípade údajov je kód chyby. Viac informácií nájdete pod ipconfig / ALL pre mojej DC: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všetky práva vyhradené. C: \ Users \ Administrator.MACE-GDP-SERVER> ipconfig / all Windows IP konfigurácia Host Name. . . . . . . . . . . . : MACEGDPSRVR Primárny DNS. . . . . . . : Mace.local Node Type. . . . . . . . . . . . : Hybridné IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nie WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nie DNS Suffix Search Zoznam. . . . . . : Mace.local Ethernet adapter Local Area Connection: Pripojenie-špecifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : HP NC7781 Gigabit Server Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-85-E8-C8-BE DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nie Automatické Enabled. . . . : Áno IPv4 adresy. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (Preferred) Maska podsiete. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS servery. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 Primárneho servera WINS. . . . . . . : 192.168.1.5 NetBIOS nad Tcpip. . . . . . . . : Povolené Tunel adapter Local Area Connection * 8: Médiá štátu. . . . . . . . . . . : Media odpojený Pripojenie-špecifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Isatap. (BCC4BD54-43A7-4E6A-BAE7-EF01AF641 190) Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Nie Automatické Enabled. . . . : Áno Bežal som k DCDIAG nástrojom & výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všetky práva vyhradené. C: \ Users \ Administrator.MACE-GDP-SERVER> dcdiag / e / test: dns Directory Server Diagnóza Tančí počiatočné nastavenie: Snažím sa nájsť domovský server ... Domov Server = MACEGDPSRVR * Identifikovaná AD Forest. Hotovo získavanie a prvotné informácie. Doing počiatočnej požadovanej testy Testovací server: Default-prvého-Site-Názov \ MACEGDPSRVR Spustenie testu: Pripojenie ......................... MACEGDPSRVR zložili test Pripojenie Doing primárnej skúšky Testovací server: Default-prvého-Site-Názov \ MACEGDPSRVR Predvolená test: DNS DNS testy so systémom, a nie zavesila. Prosím, počkajte niekoľko minút ... ......................... MACEGDPSRVR zložili test DNS Prevádzkovanie časti skúšky na: ForestDnsZones Prevádzkovanie časti skúšky na: DomainDnsZones Prevádzkovanie časti skúšky na: Schema Prevádzkovanie časti skúšky na: Konfigurácia Prevádzkovanie časti skúšky na: žezlo Prevádzkovanie podniku skúšky na: mace.local Predvolená test: DNS Výsledky testov na radiče domény: DC: MACEGDPSRVR.mace.local Doména: mace.local TEST: Základné (Basco) Upozornenie: aaaa rekord pre tento DC nebola nájdená TEST: Záznamy o registrácii (PREG) Sieťový adaptér [00000006] HP NC7781 Gigabit Server Adapter: Upozornenie: Chýbajúce aaaa záznamu v DNS server 192.168.1.5: MACEGDPSRVR.mace.local Upozornenie: Chýbajúce aaaa záznamu v DNS server 192.168.1.5: gc._msdcs.mace.local Upozornenie: Rekordný zápisy neboli nájdené v niektorých sieťových adaptérov Warn MACEGDPSRVR PASS PASS PASS PASS Warn n / a ......................... mace.local zložili test DNS Bežal som k nslookup: Microsoft Windows [Version 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Všetky práva vyhradené. C: \ Users \ Administrator.MACE-GDP-SERVER> nslookup Predvolený server: Neznáma Adresa: 192.168.1.5 Vezmite prosím na vedomie, že bol pôvodne mace.ae nastaviť ako doménové meno, ktoré sme cahnged na mace.local. mace.ae už neexistuje & nebudeme potrebovať už v AD. Potrebujeme všetky výsledky poukazujú na mace.local. Prosím, povedzte mi: 1. Ako sa môžem zbaviť sa tejto chybe? 2. Je môj DNS zdravé 3. Prosím, poradí mi o niečo potrebujem urobiť na mojom nastavenia DNS, aby sa ubezpečil, že sieť je stále zdravý. Ďakujem ti. Philip |