![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво Ја сам се суочава проблем са мој Уиндоуси 2008 ДЦ ДНС. Евент ИД: 4007 ДНС сервер није могао отворити зону _мсдцс.маце.ае у Ацтиве Дирецторы од примене директоријум партиције ФорестДнсЗонес.маце.ае. Овај ДНС сервер конфигурисан је за добијање и коришћење података из директоријума за ову зону и не може да се учита у зону без њега. Проверите да је Ацтиве Дирецторы функционише исправно и поново отпремите у зону. У случају података је шифра грешке. Молимо погледајте испод ипцонфиг / Све за моје ДЦ: Мицрософт Уиндоус [Версион 6.0.6001] Цопыригхт (ц) 2006 Мицрософт Цорпоратион. Сва права придржана. Ц: \ Усерс \ Администратор.МАЦЕ БДП-сервер-> ипцонфиг / алл Уиндоус ИП Цонфигуратион Хост Наме. . . . . . . . . . . . : МАЦЕГДПСРВР Примарни ДНС суфикс. . . . . . . : Маце.лоцал Врста чвор. . . . . . . . . . . . : Хыбрид ИП Роутинг омогућена. . . . . . . . : Не УИНС Проксы омогућена. . . . . . . . : Не ДНС Суфикс Тражи Листа. . . . . . : Маце.лоцал Етхернет адаптер Лоцал Ареа Цоннецтион: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : ХП НЦ7781 Гигабит Сервер Адаптер Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-11-85-Е8-Ц8-БЕ ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Не Аутоцонфигуратион енаблед. . . . : Да ИПв4 Аддресс. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (Преферред) Субнет Маск. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : 192.168.1.1 ДНС сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 Примары УИНС Сервер. . . . . . . : 192.168.1.5 НетБИОС путем ТЦПИП. . . . . . . . : Омогућено Туннел адаптер Лоцал Ареа Цоннецтион * 8: Медиа Стате. . . . . . . . . . . : Медији прекинуте Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Исатап. БЦЦ4БД54 (-43А7-4Е6А-БАЕ7-ЕФ01АФ641 190) Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-00-00-00-00-00-00-Е0 ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Не Аутоцонфигуратион енаблед. . . . : Да И еарлы ДЦДИАГ алатка & молимо пронаћи резултате испод: Мицрософт Уиндоус [Версион 6.0.6001] Цопыригхт (ц) 2006 Мицрософт Цорпоратион. Сва права придржана. Ц: \ Усерс \ Администратор.МАЦЕ БДП-Сервер-> дцдиаг / е / тест: ДНС Дирецторы Сервер Дијагноза Извођење почетно подешавање: Покушавајући пронаћи хоме сервер ... Повратак Сервер = МАЦЕГДПСРВР * Идентифиед АД шума. Готово прикупљање почетних информација. При почетном потребни тестови Тестирање сервера: Дефаулт-Фирст-Сите-Наме \ МАЦЕГДПСРВР Почетна тест: Везе ......................... МАЦЕГДПСРВР прошао тест Повезивање Доинг примарни тестови Тестирање сервера: Дефаулт-Фирст-Сите-Наме \ МАЦЕГДПСРВР Почетна тест: ДНС ДНС тестови приказују и не висјети. Молимо сачекајте неколико минута ... ......................... МАЦЕГДПСРВР прошао тест ДНС Руннинг партицијске тестови на: ФорестДнсЗонес Руннинг партицијске тестови на: ДомаинДнсЗонес Руннинг партицијске тестове на: Сцхеме Руннинг партицијске тестове на: конфигурацију Руннинг партицијске тестове на: буздован Покретање подухвата тестови на: маце.лоцал Почетна тест: ДНС Тестова за контролере домена: ДЦ: МАЦЕГДПСРВР.маце.лоцал Домен: маце.лоцал ТЕСТ: Основни (Басц) Упозорење: ааааа запис за овај ДЦ није пронађен ТЕСТ: Записи регистрације (РРег) Нетуорк адаптер [00000006] ХП НЦ7781 Гигабит Сервер Адаптер: Упозорење: Недостаје ааааа запис на ДНС серверу 192.168.1.5: МАЦЕГДПСРВР.маце.лоцал Упозорење: Недостаје ааааа запис на ДНС серверу 192.168.1.5: гц._мсдцс.маце.лоцал Упозорење: Снимити Регистрације није пронађена на неки мрежни адаптери Пасс МАЦЕГДПСРВР упозорити Пасс Пасс Пасс упозорити н / а ......................... маце.лоцал прошао тест ДНС И еарлы НСЛООКУП: Мицрософт Уиндоус [Версион 6.0.6001] Цопыригхт (ц) 2006 Мицрософт Цорпоратион. Сва права придржана. Ц: \ Усерс \ Администратор.МАЦЕ-БДП-сервер> нслоокуп Дефаулт Сервер: Ункноун Адреса: 192.168.1.5 Будите свесни да је у почетку маце.ае сетуп као назив домена, које смо цахнгед да маце.лоцал. маце.ае не постоји више и не треба више у огласу. Ми морамо снимити све до тачке у маце.лоцал. Молим Вас, реците ми: 1. Како могу добити ослободити од данашји грешка? 2. ДНС је моја здрава 3. Молимо Вас саветовати о мени ништа ми треба учинити на мој ДНС подешавања како би били сигурни да се мрежом остаје здрава. Хвала. Филип |