![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben Windows 2008 DC DNS ile ilgili bir sorun bakacak duyuyorum. Olay Kimliği: 4007 DNS sunucusu Active Directory'de dilimi _msdcs.mace.ae açmak için uygulama dizin bölümü ForestDnsZones.mace.ae gelen koyamadı. Bu DNS sunucusu edinmek için ayarlanmış ve bu bölge için dizin bilgileri kullanmak ve bölgeye yüklemek için olmadan kuramıyor. Check that the Active Directory düzgün işleyen ve bölgeyi yeniden yükleyin. Etkinlik veri hata kodudur. Lütfen IPCONFIG aşağıya bakın / TÜM benim DC için: Microsoft Windows [Sürüm 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. C: \ Users \ Administrator.MACE-GSYİH-SUNUCU> ipconfig / all Windows IP Yapılandırma Host adı. . . . . . . . . . . . : MACEGDPSRVR Birincil DNS soneki. . . . . . . : Mace.local Düğüm Türü. . . . . . . . . . . . : Hibrid IP Yönlendirme Etkin. . . . . . . . : Hayır Proxy Etkin WINS. . . . . . . . : Hayır DNS Suffix Search. . . . . . : Mace.local Ethernet bağdaştırıcı Yerel Ağ Bağlantısı: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . HP NC7781 Gigabit Sunucu Adaptörü Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-11-85-E8-C8-BE DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Hayır Otomatik Yapılandırma Etkin. . . . : Evet IPv4 Adres. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (Preferred) Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS Sunucuları. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 Birincil WINS Sunucusu. . . . . . . : 192.168.1.5 Tcpip üzerinden NetBIOS. . . . . . . . : Etkin Tünel bağdaştırıcı Yerel Ağ Bağlantısı * 8: Medya Devlet. . . . . . . . . . . : Medya kesilir Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Isatap. (BCC4BD54-43A7-4E6A-BAE7-EF01AF641 190) Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Hayır Otomatik Yapılandırma Etkin. . . . : Evet Ben DCDIAG aracını çalıştırdım ve aşağıdaki sonuçları bulmak lütfen: Microsoft Windows [Sürüm 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. C: \ Users \ Administrator.MACE-GSYİH-SUNUCU> dcdiag / e / test: DNS Rehber Sunucu Tanı İlk kurulum gerçekleştiriliyor: Ev sunucusu bulmak için çalışılıyor ... Home Server = MACEGDPSRVR * AD Orman Belirlenen. Ilk bilgi toplama Yapıldı. Ilk gerekli testleri yapmak Test sunucusu: Default-First-Site-Name \ MACEGDPSRVR Sınama başlatılıyor: Bağlantı ......................... MACEGDPSRVR testi Bağlantı geçti Birincil testleri yapmak Test sunucusu: Default-First-Site-Name \ MACEGDPSRVR Sınama başlatılıyor: DNS DNS testler ve kullananların dışında astı. Lütfen bir kaç dakika bekleyin ... ......................... MACEGDPSRVR testi DNS geçti Ilgili bölüm testleri çalıştırmak: ForestDNSZones Ilgili bölüm testleri çalıştırmak: DomainDNSZones Ilgili bölüm testleri çalıştırmak: Şema Ilgili bölüm testleri çalıştırmak: Yapılandırma Ilgili bölüm testleri çalıştırmak: topuz Üzerinde kurumsal testleri çalıştırmak: mace.local Sınama başlatılıyor: DNS Etki alanı denetleyicileri için Test sonuçları: DC: MACEGDPSRVR.mace.local Alan: mace.local TEST: Temel (Basc) Uyarı: Bu DC için AAAA kaydı bulunamadı oldu TEST: Kayıtlar kaydı (RReg) Ağ Bağdaştırıcısı [00000006] HP NC7781 Gigabit Sunucu Adaptörü: Uyarı: DNS sunucusu 192.168.1.5 at AAAA kaydı eksik: MACEGDPSRVR.mace.local Uyarı: DNS sunucusu 192.168.1.5 at AAAA kaydı eksik: gc._msdcs.mace.local Uyarı: bazı ağ bağdaştırıcısı bulunan Tutanak Kayıtlar MACEGDPSRVR PASS uyar PASS PASS PASS uyar n / a ......................... mace.local geçti testi DNS Ben nslookup koştum: Microsoft Windows [Sürüm 6.0.6001] Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. C: \ Users \ Administrator.MACE-GSYİH-SUNUCU> nslookup Varsayılan Sunucu: Bilinmiyor Adres: 192.168.1.5 Lütfen mace.ae başlangıçta biz mace.local hangi cahnged alan adı olarak kurulum olduğunu biliyorum. mace.ae artık mevcut değil ve bu artık AD de gerek yoktur. Biz mace.local üzerine tüm kaydı gerekir. Lütfen bana söyler: 1. nasıl-ebilmek i almak bu hata kurtulmak? 2. Benim DNS sağlıklı mı 3. Lütfen benim DNS ayarlarını yapmak için ağ sağlıklı kalır emin olmak için gereken her şeyi bana bildiriniz. Teşekkürler. Philip |