![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я зіткнувся з проблемою з моєї Windows 2008 DC DNS. Код події: 4007 Сервер DNS не вдалося відкрити зону _msdcs.mace.ae в Active Directory з розділу каталогу додатків ForestDnsZones.mace.ae. Цей DNS-сервер налаштований для отримання і використання інформації з каталогу для цієї зони і не зможе завантажувати зону без нього. Перевірте, що Active Directory функціонує нормально і перезавантажте зону. Дані події містять код помилки. Будь ласка, див. нижче IPCONFIG / Все для мого DC: Microsoft Windows XP [Версія 6.0.6001] Copyright (C) 2006 Microsoft Corporation. Всі права захищені. C: \ Users \ Administrator.MACE ВВП-сервер> IPCONFIG / ALL Windows IP Configuration Ім'я комп'ютера. . . . . . . . . . . . : MACEGDPSRVR Primary над DNS-суфікс. . . . . . . : Mace.local Тип вузла. . . . . . . . . . . . : Гібридна IP-маршрутизація включена. . . . . . . . : Ні WINS-проксі включений. . . . . . . . : Ні DNS Suffix Search List. . . . . . : Mace.local Ethernet адаптера локальної мережі: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : HP NC7781 Gigabit серверний адаптер Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-11-85-E8-C8-BE DHCP включений. . . . . . . . . . . : Ні Маска підмережі. . . . : Так IPv4-адресу. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 (Preferred) Маска підмережі. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS-сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.1.5 Primary WINS Server. . . . . . . : 192.168.1.5 NetBIOS над TCP / IP. . . . . . . . : Enabled Тунельний адаптер Підключення по локальній мережі * 8: Медіа держави. . . . . . . . . . . : Відключений Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : ISATAP. (BCC4BD54-43A7-4E6A-BAE7-EF01AF641 190) Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP включений. . . . . . . . . . . : Ні Маска підмережі. . . . : Так Я побіг інструменту DCDIAG & будь ласка, знайти результати нижче: Microsoft Windows XP [Версія 6.0.6001] Copyright (C) 2006 Microsoft Corporation. Всі права захищені. C: \ Users \ Administrator.MACE ВВП-сервер> Dcdiag / E / TEST: DNS Directory Server діагностика Виконується початкова настройка: Намагаючись знайти домашній сервер ... Home Server = MACEGDPSRVR AD * віднесені лісу. Вчинено збору первинної інформації. Doing початкові необхідні випробування Тестування серверів: Default-First-Site-Name \ MACEGDPSRVR Запуск тесту: Connectivity ......................... MACEGDPSRVR пройшли перевірки з'єднання Doing первинних тестах Тестування серверів: Default-First-Site-Name \ MACEGDPSRVR Запуск тесту: DNS DNS тестів на комп'ютері, і не повісили. Будь ласка, зачекайте кілька хвилин ... ......................... MACEGDPSRVR пройшли випробування DNS Запуск розділу випробування: ForestDnsZones Запуск розділу випробування: DomainDnsZones Тривалість випробування на розділи: Schema Тривалість випробування на розділи: Конфігурація Запуск розділу випробування: булава Тривалість випробування на підприємстві: mace.local Запуск тесту: DNS Результати тестів для контролерів домену: DC: MACEGDPSRVR.mace.local Домен: mace.local TEST: Basic (Basc) Увага: записи AAAA DC для цього не було знайдено TEST: реєстраційні (RREG) Мережевий адаптер [00000006] HP NC7781 Gigabit Server Adapter: Попередження: Зниклі без вести AAAA DNS записи на сервер 192.168.1.5: MACEGDPSRVR.mace.local Попередження: Зниклі без вести AAAA DNS записи на сервер 192.168.1.5: gc._msdcs.mace.local Попередження: реєстрацій запис не знайдено в деяких мережевих адаптерів MACEGDPSRVR PASS WARN PASS PASS PASS WARN N / A ......................... mace.local пройшли тест DNS Я побіг NSLOOKUP: Microsoft Windows XP [Версія 6.0.6001] Copyright (C) 2006 Microsoft Corporation. Всі права захищені. C: \ Users \ Administrator.MACE ВВП-сервер> Nslookup Сервер за замовчуванням: Unknown Адреса: 192.168.1.5 Зверніть увагу, що mace.ae спочатку була установка як доменне ім'я, яке ми cahnged до mace.local. mace.ae більше не існує & Ми не маємо потреби в цьому більше в нашої ери. Нам потрібні всі записи вказує на mace.local. Будь ласка, скажіть мені: 1. Як я можу позбутися від цієї помилки? 2. Є Мій DNS здорові 3. Будь ласка, повідомте мені на що мені потрібно зробити, на мій налаштувань DNS, щоб переконатися в мережі залишається здоровим. Спасибо. Філіпа |