![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя трябва да бъде достъпна тази вечер (около 8PM за нас в Обединеното кралство). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Трябва да бъдат освободени днес следобед Тихоокеанско Време. (ITS около 11 ч. PST сега). В страницата за сваляне е вече, но сървърите са изцяло заснет (може би съзнателно, докато времето за изтегляне ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Нейните бяха на разположение на TechNet Plus MSDN абонати и т.н., тъй като вчера и по Пиратско източници за една седмица или така. Надяваме се това няма да бъде повторение на Vista:)
|
| |||
| |||
| Прозорците докосване функция, предполагам, ще се нуждаят от специални или съвместими монитора? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали тази версия все още корупционни индекси XP?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Това ли е такава, причинени части на някои песни, за да отидете липсват в Windows Media Player, когато редактирани таговете в WMP? Ако е така, нали така беше. Всъщност, благодарение на него се leaked върху Torrent сайтове, преди да стартира официално. MS издаден на един от тези скорост пластир неща (не може да запомни името им). Но това изглежда като severs умря, когато отиде на живо, защото там е само 404 там сега.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| А изтеглите страница изглежда е взето офлайн с Бета очаквайте страница.
|
| |||
| |||
| отговори на поста преди по-горе един. Те се наричат горещи поправки мисля. все пак има няколко ревюта върху това и тя изглежда доста добре. Надяваме се те да DONT цените, така както са напомпани като изглед на били. 400 долара за последен?!?! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах един от най-младите бета и аз искам така впечатлен отидох да XP върху нея и тя не би .. Трябваше да форматирате диск 5 пъти! не не беше това, което става там, но докладите са изложени в мрежата Ал отговорност за това, така му не е случайно Само времето ще се опитам (изглед 7) LOL пак е когато AL новите tashbar кожи са във и работещи, както аз искам острова ПЪРВА - задачите е невидим с изключение на проекта икона
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво е Windows 7? Какво е бета версия? | PC WhizzKid | Windows операционни системи | 28 | 20 март 2009 12:42 |
| Windows 7 Помощ - How Do I принасяй Бета DVD? | Poeticsoul44 | Мултимедия & Codecs | 4 | 25 Jan 2009 13:55 |
| Аз просто имам новия MSN, Windows Live Messenger Бета ... | o0o XD Батман o0o | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 21 ноември 2008 19:50 |
| Windows бета версии .... | Джими Шапка | Windows операционни системи | 1 | 24 май 2008 г. 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Бета 1 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 6 Март 2008 13:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |