![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl by být k dispozici dnes večer (asi 8PM pro nás v UK). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ By měla být uvolněna dnes odpoledne pacifického času. (Jeho o 11am PST nyní). Stahování stránek je už mimo, ale servery jsou zcela výstřel (možná záměrně, dokud čas stahování ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Její byly k dispozici na TechNet Plus předplatitelů MSDN a etc včera a Pirate zdrojů za týden nebo tak. Doufejme, že toto nebude opakovat Vista:)
|
| |||
| |||
| Okna dotykové funkce, Předpokládám, že budete potřebovat speciální nebo kompatibilní monitoru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má tato verze stále zkorumpovaných XP indexy?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je to ten, který způsobil části některých písní jít chybí ve Windows Media Player, pokud jste upravovali značky ve WMP? Pokud ano, ano, to bylo. V podstatě díky ní je únik na torrent stránek před tím, než byl oficiálně zahájen. MS vydána jedna z těch věcí, rychlost náplast (nemůže si jejich jména). Ale vypadá to, že severs zemřel, když přišli žít, protože je jen 404 tam hned.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nyní download stránce se zdá být přijata offline s Beta brzy stránku.
|
| |||
| |||
| Odpověď na příspěvek do výše jednoho. Nazývají se horké opravy myslím. přesto existuje několik recenzí na to a vypadá to docela dobře. Doufáme, že se ceny dont jako nafouknutý jako průhled to bylo. 400 dolarů za konečné?? |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažil jsem se jedním z nejmladších beta a chci zapůsobilo tak jsem šel dát xp na ni a nebude .. musel naformátovat disk 5 krát! nejsou žádné, co se tam děje, ale zprávy jsou na čistou al více o tom, aby její není náhoda pouze čas zkusím (Vista 7) lol zase je, když AL nové skiny jsou v tashbar a pracuje jako chci ostrově jedno - panel je neviditelný kromě start ikona
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co je Windows 7? Co je to Beta verze? | PC WhizzKid | Operační systémy Windows | 28 | 20. březen 2009 12:42 |
| Windows 7 nápovědy - Jak vypálit Beta DVD? | Poeticsoul44 | Multimedia & Kodeky | 4 | 25. ledna 2009 13:55 |
| Dostal jsem nové MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 21. listopadu 2008 19:50 |
| Windows beta verze .... | Jimmy Hat | Operační systémy Windows | 1 | 24. května 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 6. března 2008 13:19 |
| Thread Nástroje | |
| |