μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows 7 Beta Out. Έτοιμος για Λήψη Τώρα!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Γενάρη 2009, 12:16
Συντονιστής Ομάδας

Default Windows 7 Beta Out. Έτοιμος για Λήψη Τώρα!

Θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σήμερα (περίπου 8μμ για εμάς στο Ηνωμένο Βασίλειο).

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/

Θα πρέπει να απελευθερωθούν σήμερα το απόγευμα, ώρα Ειρηνικού. (Τα περίπου 11πμ PST τώρα).

Η σελίδα λήψης είναι ήδη, αλλά οι διακομιστές είναι εντελώς shot (ίσως σκόπιμα, μέχρι τη λήψη φορά ..):
http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx

Το έχουν στη διάθεσή τους συνδρομητές Technet Plus και MSDN κτλ από χθες και για Πειρατικές πηγές για μια εβδομάδα περίπου.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα είναι μια επανάληψη των Vista:)

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 9 Ιανουαρίου 2009, 12:40
Ομάδα Δωρητών

Τα παράθυρα αφής χαρακτηριστικό, υποθέτω, θα χρειαστείτε ειδική παρακολούθηση ή συμβατές;
Old 9 Γενάρη 2009, 13:40
Ομάδα Δωρητών

Μήπως αυτή η έκδοση ακόμα διεφθαρμένη XP ευρετήρια;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 9 Γενάρη 2009, 15:04
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Μήπως αυτή η έκδοση ακόμα διεφθαρμένη XP ευρετήρια;
Αυτό είναι εκείνο που προκάλεσε ορισμένα τμήματα των τραγουδιών που λείπουν για να μεταβείτε στο Windows Media Player κατά την επεξεργασία ετικετών σε WMP;

Αν ναι, ναι ήταν. Ουσιαστικά, χάρη σε αυτό που διέρρευσαν σχετικά με torrent sites πριν από την επίσημη έναρξη. MS εκδοθεί ένα από αυτά τα πράγματα εμπλάστρου ταχύτητα (δεν μπορείτε να θυμηθείτε το όνομά τους).

Αλλά φαίνεται ότι η severs σκοτώθηκαν όταν πήγαν ζωντανά επειδή υπάρχει μόνο ένα 404 εκεί τώρα.

Old 9 Γενάρη 2009, 15:05
Συντονιστής Ομάδας

Τώρα εμφανίζεται η σελίδα λήψης που πρέπει να ληφθούν χωρίς σύνδεση με μια σελίδα Beta έρχονται σύντομα.

Old 9 Ιανουαρίου 2009, 15:41
Μέλος Ομάδα

απάντηση στην επιστολή πριν από την άνω του ενός. Καλούνται ζεστό επιδιορθώνει νομίζω. ούτως ή άλλως υπάρχουν μερικά σχόλια σε αυτήν και φαίνεται πολύ καλή. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν οι τιμές dont ως διογκωθεί vista της ήταν. 400 δολάρια για την τελική?!?!
Old 9 Γενάρη 2009, 16:03
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Αυτό είναι εκείνο που προκάλεσε ορισμένα τμήματα των τραγουδιών που λείπουν για να μεταβείτε στο Windows Media Player κατά την επεξεργασία ετικετών σε WMP;

Αν ναι, ναι ήταν. Ουσιαστικά, χάρη σε αυτό που διέρρευσαν σχετικά με torrent sites πριν από την επίσημη έναρξη. MS εκδοθεί ένα από αυτά τα πράγματα εμπλάστρου ταχύτητα (δεν μπορείτε να θυμηθείτε το όνομά τους).

Αλλά φαίνεται ότι η severs σκοτώθηκαν όταν πήγαν ζωντανά επειδή υπάρχει μόνο ένα 404 εκεί τώρα.
Μπα, υπάρχει κάποια περίεργα XP bug όπου και αν έχετε αλλάξει τα δικαιώματα για ένα αρχείο XP είναι κατεστραμμένο το αρχείο ή κάτι τέτοιο. Υποθέτω ότι η καθορίστηκε ..
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 9 Γενάρη 2009, 16:53
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για τα Windows 7 Beta. Ο όγκος έχει εκπληκτική-we're στη διαδικασία προσθήκη περισσότερων servers για να χειριστεί την αίτηση. Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση και θα σας εκ νέου μετά την Beta μόλις μπορούμε να εξασφαλιστεί η ποιότητα κατεβάσετε εμπειρία.
Μοιάζει somethings συμβαίνει.

Old 9 Γενάρη 2009, 17:19
Ομάδα Δωρητών

Προσπάθησα έναν από τους νεότερους beta και θέλω εντυπωσίασε τόσο πήγα να xp για την ίδια και δεν θα .. έπρεπε να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου 5 φορές! Δεν μη τι συνέβαινε εκεί, αλλά οι αναφορές σχετικά με την καθαρή al πάνω σχετικά με το παρόν δεν είναι τόσο το είδος τσιπούρας μόνο ο χρόνος θα προσπαθήσω (Vista 7) lol και πάλι, όταν η νέα AL tashbar δέρματα είναι και εργάζεται ως θέλω το νησί ένα - εργασιών είναι αόρατες, εκτός από την εκκίνηση το εικονίδιο

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 9 Γενάρη 2009, 19:31
Ομάδα Δωρητών

http://lifehacker.com/5126781/how-to...yline=true&s=i
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.