![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σήμερα (περίπου 8μμ για εμάς στο Ηνωμένο Βασίλειο). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Θα πρέπει να απελευθερωθούν σήμερα το απόγευμα, ώρα Ειρηνικού. (Τα περίπου 11πμ PST τώρα). Η σελίδα λήψης είναι ήδη, αλλά οι διακομιστές είναι εντελώς shot (ίσως σκόπιμα, μέχρι τη λήψη φορά ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Το έχουν στη διάθεσή τους συνδρομητές Technet Plus και MSDN κτλ από χθες και για Πειρατικές πηγές για μια εβδομάδα περίπου. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα είναι μια επανάληψη των Vista:)
|
| |||
| |||
| Τα παράθυρα αφής χαρακτηριστικό, υποθέτω, θα χρειαστείτε ειδική παρακολούθηση ή συμβατές; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως αυτή η έκδοση ακόμα διεφθαρμένη XP ευρετήρια;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι εκείνο που προκάλεσε ορισμένα τμήματα των τραγουδιών που λείπουν για να μεταβείτε στο Windows Media Player κατά την επεξεργασία ετικετών σε WMP; Αν ναι, ναι ήταν. Ουσιαστικά, χάρη σε αυτό που διέρρευσαν σχετικά με torrent sites πριν από την επίσημη έναρξη. MS εκδοθεί ένα από αυτά τα πράγματα εμπλάστρου ταχύτητα (δεν μπορείτε να θυμηθείτε το όνομά τους). Αλλά φαίνεται ότι η severs σκοτώθηκαν όταν πήγαν ζωντανά επειδή υπάρχει μόνο ένα 404 εκεί τώρα.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Τώρα εμφανίζεται η σελίδα λήψης που πρέπει να ληφθούν χωρίς σύνδεση με μια σελίδα Beta έρχονται σύντομα.
|
| |||
| |||
| απάντηση στην επιστολή πριν από την άνω του ενός. Καλούνται ζεστό επιδιορθώνει νομίζω. ούτως ή άλλως υπάρχουν μερικά σχόλια σε αυτήν και φαίνεται πολύ καλή. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν οι τιμές dont ως διογκωθεί vista της ήταν. 400 δολάρια για την τελική?!?! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπάθησα έναν από τους νεότερους beta και θέλω εντυπωσίασε τόσο πήγα να xp για την ίδια και δεν θα .. έπρεπε να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου 5 φορές! Δεν μη τι συνέβαινε εκεί, αλλά οι αναφορές σχετικά με την καθαρή al πάνω σχετικά με το παρόν δεν είναι τόσο το είδος τσιπούρας μόνο ο χρόνος θα προσπαθήσω (Vista 7) lol και πάλι, όταν η νέα AL tashbar δέρματα είναι και εργάζεται ως θέλω το νησί ένα - εργασιών είναι αόρατες, εκτός από την εκκίνηση το εικονίδιο
|
| |||
| |||
| |