![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebao bi biti dostupan večeras (oko 8 i za nas u Velikoj Britaniji). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Trebali bi biti objavljeni danas poslijepodne Pacific Time. (Njegova oko 11 PST sada). Preuzimanje je već vanjska strana, ali su serveri su potpuno metak (možda namjerno do preuzimanja vrijeme ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Njegova je dostupna na TechNet Plus pretplatnicima MSDN i sl. od jučer, a na Pirat izvora za tjedan ili tako. Nadam se da ovo neće biti višestruki od Vista:)
|
| |||
| |||
| Prozori touch funkciju, pretpostavljam, trebat će vam poseban ili kompatibilni monitor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ova verzija još uvijek korumpirana XP indekse?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je li to onaj koji je doveo dijelove određene pjesme ići nedostaju u programu Windows Media Player kada edited oznake u wmp? Ako je tako, da je bilo. Uglavnom hvala na njega kao na leaked torrent sučelja prije nego što je službeno pokrenut. MS izdao jedan od onih za brzo krpa stvari (ne mogu zapamtiti ime). Ali, izgleda da je umro severs kad je otišao živjeti, jer je samo 404 tamo sada.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sada stranicu za preuzimanje, kako se čini uzeti offline s Beta dolazi uskoro stranicu.
|
| |||
| |||
| odgovor na post prije gore jedan. Oni su pozvani vruće ispravci mislim. ionako postoji nekoliko osvrta na ovom i izgleda prilično dobro. Nadam se da oni dont make cijene kao napumpana kao vista's be. 400 dolara za ultimate!?!? |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušao sam jedan od najmlađih beta i ja želim tako impresioniran sam staviti xp na njega i ne bi .. morao formatirati disk 5 puta! ne ne šta se dešava tamo, ali su izvješća na net al više o tome kako njegova nije slučajnost jedini put ću probati (Vista 7) lol opet kad je AL nove mješine tashbar su raditi kao i ja želim jednom otoku - traci je nevidljiv osim start ikonu
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što je Windows 7? Što je Beta Verzija? | PC WhizzKid | Windows Operating Systems | 28 | 20. ožujak 2009 12:42 |
| Windows 7 Pomoć - Kako spali Beta DVD? | Poeticsoul44 | Multimedija i kodeci | 4 | 25 siječanj 2009 13:55 |
| JA pravedan je dobio nove MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 21. studeni 2008 19:50 |
| Windows beta verzije .... | Jimmy Hat | Windows Operating Systems | 1 | 24. svibanj 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 6. ožujak 2008 13:19 |
| Thread Tools | |
| |