kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows 7 Beta Out. Készen áll a Download Now!

Reply

Téma eszközök
Old Január 9, 2009, 12:16
Moderátor Csoport

Default Windows 7 Beta Out. Készen áll a Download Now!

Meg kell rendelkezésre állnia, ma este (kb. 8 számunkra az Egyesült Királyságban).

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/

Fel kell szabadítani ezt a csendes-óceáni idő szerint délután. (A jelenleg mintegy 11 PST).

A letöltési oldalon is, de a szerverek teljesen shot (talán szándékosan, míg a letöltés ideje ..):
http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx

A hozzáférhetők a TechNet Plus előfizetők és MSDN stb tegnap óta és a Pirate források egy hét múlva.

Remélhetőleg ez nem lesz megismételni a Vista:)

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 9 2009, 12:40
Donor Group

Az ablakok érintőképernyő funkciót, feltételezem, szükség lesz egy speciális vagy kompatibilis monitor?
Old Január 9, 2009, 13:40
Donor Group

Működik ez a verzió még korrupt XP tagolás?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 9, 2009, 15:04
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Működik ez a verzió még korrupt XP tagolás?
Az, hogy az egyik, amely miatt egyes részeit dalokat, hogy eltűnt a Windows Media Player, ha a WMP edited tags?

Ha igen, igen, igen. Alapvetően köszönhetően annak szivárgott a torrent oldalak, mielőtt hivatalosan kezdetét. MS kiadott egyik ilyen sebességű tapasz dolgok (nem emlékszem a nevük).

De úgy néz ki, mint a severs meghaltak, amikor elment, mert ott élő csak 404 van most.

Old Január 9, 2009, 15:05
Moderátor Csoport

Most, a letöltési oldal, úgy tűnik, a kapcsolat nélküli üzemmódban a Beta Hamarosan oldalt.

Old Január 9 2009, 15:41
Csoport tagja

válasz után, mielőtt a fent említett egy. Ezek úgynevezett forró rögzíti azt hiszem. Akárhogy is van néhány véleménye ki ezt, és úgy néz ki, nagyon jó. Remélhetőleg ők dont az árak, mint a felfújt Vista voltak. 400 dollár a végső??
Old Január 9, 2009, 16:03
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Az, hogy az egyik, amely miatt egyes részeit dalokat, hogy eltűnt a Windows Media Player, ha a WMP edited tags?

Ha igen, igen, igen. Alapvetően köszönhetően annak szivárgott a torrent oldalak, mielőtt hivatalosan kezdetét. MS kiadott egyik ilyen sebességű tapasz dolgok (nem emlékszem a nevük).

De úgy néz ki, mint a severs meghaltak, amikor elment, mert ott élő csak 404 van most.
Nem, nem volt valami furcsa XP bug, ahol, ha változás permissions az XP-fájl, hogy a fájl sérült, vagy valami ilyesmi. Feltételezem, hogy a már rögzített ..
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Január 9, 2009, 16:53
Moderátor Csoport

Idézet:
Köszönjük érdeklődését a Windows 7 Beta. A mennyiség nem jelent-we're a folyamat több kiszolgálók kezelésére kereslet. Elnézést kérünk a késedelemért, és akkor újra elküldeni a Beta amint tudunk biztosítani minőségi letöltés tapasztalat.
Úgy néz ki, mint részegen történik.

Old Január 9, 2009, 17:19
Donor Group

Próbáltam az egyik legfiatalabb és a béta akarok benyomást úgy jártam, hogy xp van, és ez nem .. volt, hogy formázza a meghajtót 5 alkalommal! Nem nem, mi folyik ott, de a jelentéseket ki a nettó al át erről így nem a szerencse Csak idő megpróbálom (Vista 7) lol ismét, amikor az új AL tashbar bőre van és működik, ahogy én akarom, hogy a sziget egyik - tálcán láthatatlan eltekintve start ikon

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Január 9, 2009, 19:31
Donor Group

http://lifehacker.com/5126781/how-to...yline=true&s=i
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mi a Windows 7? Mi az a béta verzió? PC WhizzKid A Windows operációs rendszerek 28 20. március 2009 12:42
Windows 7 Help - How Do I Burn A Beta DVD? Poeticsoul44 Multimédia és kodekek 4 25. január 2009 13:55
Most az új MSN, Windows Live Messenger Beta ... o0o XD Batman o0o E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 21. november 2008 19:50
Windows béta verziók .... Jimmy Hat A Windows operációs rendszerek 1 24. május 2008 06:33
Windows Internet Explorer 8 Beta 1 evilfantasy Web böngésző és FTP Clients 5 6. március 2008 13:19
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.