![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell rendelkezésre állnia, ma este (kb. 8 számunkra az Egyesült Királyságban). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Fel kell szabadítani ezt a csendes-óceáni idő szerint délután. (A jelenleg mintegy 11 PST). A letöltési oldalon is, de a szerverek teljesen shot (talán szándékosan, míg a letöltés ideje ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx A hozzáférhetők a TechNet Plus előfizetők és MSDN stb tegnap óta és a Pirate források egy hét múlva. Remélhetőleg ez nem lesz megismételni a Vista:)
|
| |||
| |||
| Az ablakok érintőképernyő funkciót, feltételezem, szükség lesz egy speciális vagy kompatibilis monitor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Működik ez a verzió még korrupt XP tagolás?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Az, hogy az egyik, amely miatt egyes részeit dalokat, hogy eltűnt a Windows Media Player, ha a WMP edited tags? Ha igen, igen, igen. Alapvetően köszönhetően annak szivárgott a torrent oldalak, mielőtt hivatalosan kezdetét. MS kiadott egyik ilyen sebességű tapasz dolgok (nem emlékszem a nevük). De úgy néz ki, mint a severs meghaltak, amikor elment, mert ott élő csak 404 van most.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Most, a letöltési oldal, úgy tűnik, a kapcsolat nélküli üzemmódban a Beta Hamarosan oldalt.
|
| |||
| |||
| válasz után, mielőtt a fent említett egy. Ezek úgynevezett forró rögzíti azt hiszem. Akárhogy is van néhány véleménye ki ezt, és úgy néz ki, nagyon jó. Remélhetőleg ők dont az árak, mint a felfújt Vista voltak. 400 dollár a végső?? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáltam az egyik legfiatalabb és a béta akarok benyomást úgy jártam, hogy xp van, és ez nem .. volt, hogy formázza a meghajtót 5 alkalommal! Nem nem, mi folyik ott, de a jelentéseket ki a nettó al át erről így nem a szerencse Csak idő megpróbálom (Vista 7) lol ismét, amikor az új AL tashbar bőre van és működik, ahogy én akarom, hogy a sziget egyik - tálcán láthatatlan eltekintve start ikon
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a Windows 7? Mi az a béta verzió? | PC WhizzKid | A Windows operációs rendszerek | 28 | 20. március 2009 12:42 |
| Windows 7 Help - How Do I Burn A Beta DVD? | Poeticsoul44 | Multimédia és kodekek | 4 | 25. január 2009 13:55 |
| Most az új MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 21. november 2008 19:50 |
| Windows béta verziók .... | Jimmy Hat | A Windows operációs rendszerek | 1 | 24. május 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 5 | 6. március 2008 13:19 |
| Téma eszközök | |
| |