![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה צריך להיות זמין הערב (כ 8 לנו בבריטניה). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ צריך לשחרר אחר הצהריים שעון החוף המערבי. (בערך 11 PST שלה עכשיו). דף ההורדה כבר החוצה, אבל שרתי לחלוטין ירו (אולי בכוונה עד הזמן להוריד ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx שלה היה לרשות TechNet Plus מנויי MSDN ו וכו מאז אתמול על פיראטים מקורות במשך שבוע בערך. כולנו תקווה כי זה לא יהיה לחזור של Vista:)
|
| |||
| |||
| לגעת תכונה של Windows, אני מניח תצטרך מיוחדת או תואם לפקח? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם גירסה זו עדיין מושחתים XP אינדקסים?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| האם זה אחד שגרמה לחלקים מסוימים שירים ללכת חסר ב-Windows Media Player מתי ערכת תגי WMP? אם כן, כן זה היה. בעיקרון זה בזכות היותו leaked שצף על אתרים לפני שהוא הושק רשמית. MS הוציא אחד מאותם דברים Speed תיקון (האם לא זוכר את שמו). אבל זה נראה כמו מת severs כשהם הלכו לגור שם, כי הוא רק 404 יש עכשיו.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כעת יופיע דף ההורדה לשימוש במצב לא מקוון עם ביתא בקרוב הדף.
|
| |||
| |||
| כדי לפרסם את התשובה לפני מעל אחד. הם נקראים תיקונים חמים אני חושב. בכל זאת יש כמה ביקורות על זה, וזה נראה די טוב. כולנו תקווה כי הם dont להפוך את המחירים כפי נפוח כמו היו של Vista. 400 דולר עבור האולטימטיבית?!?! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניסיתי אחד ביתא של הצעיר ואני רוצה התרשמתי אז הלכתי לשים XP על אותו והוא לא .. היה צריך לאתחל את הכונן 5 פעמים! לא, לא מה שקורה שם, אבל דו"ח ות לא ברשת אל מעל שלה על זה כל כך לא מזל רק פעם אני ינסה (Vista 7) LOL הוא שוב אל בעת החדשה tashbar פריטי מעטפת נמצאים ופועלים כמו שאני רוצה את אחד האי - המשימות היא נראית מלבד התחלה סמל
|
| |||
| |||
| |