![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ji turi būti prieinama vakarą (apie 8 mums JK). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Turėtų būti išleistas šią popietę Ramiojo vandenyno laikas. (Jos apie 11 PST dabar). Parsisiųsti puslapis jau yra atlikti, tačiau serveriuose yra visiškai fotografiją (gal sąmoningai iki atsisiuntimo laikas ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Jos buvo prieinama TechNet Plus "abonentai ir" MSDN tt nuo vakar ir Pirate šaltinių savaitę ar dvi. Tikimės, kad tai nebus Vista pakartoti:)
|
| |||
| |||
| Windows Touch funkcija, manau Jums reikia specialių ar compatible monitor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ši versija vis dar sugadintas XP indeksus?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ar tai viena, kad dėl tam tikrų dalių dainų dingsta Windows Media Player, kai edited žymeles WMP? Jei taip, ar taip buvo. Esmės dėka jo nutekėjimas į torrent svetaines, kol ji buvo oficialiai paskelbta. Valstybės narės išduotą vienos iš tų greičio pleistras dalykus (nepamenu jų pavadinimo). Bet atrodo, prarandamas mirė, kai jie atėjo gyventi, nes yra tik 404 yra dabar.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dabar parsisiųsti atrodo reikia imtis neprisijungęs su beta netrukus puslapyje.
|
| |||
| |||
| atsakymas į prieš nei vieną iš aukščiau poste. Jie vadinami hot fixes I think. šiaip yra keletas albumų dėmesį į tai ir atrodo gana gerai. Tikimės, kad jie dont padaryti kainas kaip pripūstos kaip Vista buvo. 400 dolerių už galutinė?!?! |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandžiau viena jauniausių beta "ir aš noriu įspūdį, kad aš įdėti XP ant jo ir jis ne .. teko formatas vairuoti 5 kartus! ne ne, kas vyksta ten, o ataskaitos yra ant neto al daugiau apie tai, kad jos ne FLUKE tik laiko pasistengsiu (Vista 7) LOL dar yra kai AL naujas tashbar Skinai yra ir veikia kaip noriu salos - viena užduočių juosta yra nematoma, išskyrus nuo pradžios simbolis
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra "Windows 7? Kas yra bandomoji versija? | PC WhizzKid | Windows "operacinės sistemos | 28 | Kovas 20, 2009 12:42 |
| Windows 7 "Help - How Do I Burn Beta DVD? | Poeticsoul44 | Multimedia & Codecs | 4 | 25 sausis 2009 13:55 |
| Aš ką tik gavo naują MSN, Windows Live Messenger "beta versija ... | o0o XD Batman o0o | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 21, 2008 19:50 |
| Windows beta versijos .... | Jimmy Hat | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 24, 2008 06:33 |
| "Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 5 | 6 kovas 2008 13:19 |
| Temos įrankiai | |
| |