![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam jābūt pieejamam šovakar (apmēram 8 par mums Apvienotajā Karalistē). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Jāatbrīvo šajā pēcpusdienā Pacific Time. (Tā aptuveni 11 PST tagad). Download lapa ir jau noteikti, bet serveri ir pilnīgi shot (varbūt apzināti, līdz download time ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Tā ir pieejama Technet Plus abonentiem un MSDN utt, jo vakar un pirāts avotu nedēļu vai mazliet ilgāk. Cerams, tā nebūs atkārtot Vista:)
|
| |||
| |||
| Logi touch funkciju, es pieņemu, jums būs nepieciešama īpaša or compatible kontrolēt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai šī versija vēl bojāts XP indeksi?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vai tas ir viens, kas radīja daļu no atsevišķu dziesmas pazūd, programmā Windows Media Player, kad jūs edited tagus WMP? Ja jā, jā tas bija. Galvenokārt pateicoties tam, kad tas noplūda uz torrentu vietnēs, pirms tas tika oficiāli palaista. MS izdota kādā no šīm ātruma plāksteris lietas (nevaru atcerēties to nosaukumu). Bet izskatās, ka zūd nomira, kad viņi devās dzīvot, jo ir tikai 404 ir šobrīd.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tagad lejupielādes lapu, šķiet, ir jāņem bezsaistē ar Beta coming soon lapā.
|
| |||
| |||
| atbilde uz vēstulē, pirms vairāk nekā vienu. Tos sauc ātros labojumus es domāju. anyway tur ir daži pārskati noteikti šajā un tas izskatās diezgan labi. Cerams, ka viņi dont izdarīt ar cenu palielināti par Vista bija. 400 dolāru par gala?!?! |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es mēģināju vienu no jaunākā beta's un es gribu iespaidoja tāpēc es devos likt xp uz tā, un tas nebūtu .. bija format disks 5 reizes! nav neviena, kas notiek tur, bet ziņojumi ir pārbaudes uz neto al vairāk par šo tāpēc tās nav parazīts tikai tad, kad es mēģināšu (Vista 7) lol atkal ir tad, kad AL jaunu tashbar ādas ir un strādā kā es gribu sala vienu - uzdevumjosla ir neredzams, izņemot no sākuma ikona
|
| |||
| |||
| |