![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powinna być dostępna dziś wieczorem (o 8pm dla nas w Wielkiej Brytanii). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Powinny zostać zwolnione po południu czasu pacyficznego. (Jej o 11am PST teraz). Na stronie jest już obecnie, ale serwery są całkowicie strzału (być może celowo, aż czas pobierania ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Jej były dostępne dla subskrybentów TechNet Plus oraz MSDN itp od wczoraj i na Pirate źródeł na tydzień lub więcej. Mam nadzieję, że nie będzie to powtórzenie Vista:)
|
| |||
| |||
| Okna touch funkcji, sądzę będziesz potrzebował specjalnego lub kompatybilny monitora? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy ta wersja XP indeksy nadal uszkodzony?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Czy to z jednej części, które spowodowały, że niektóre utwory, aby przejść brakuje w programie Windows Media Player podczas edited tagów w WMP? Jeśli tak, tak było. Przede wszystkim dzięki nim wyciekły na witrynach torrent zanim został on oficjalnie otwarty. MS wydany jeden z tych prędkości plaster rzeczy (nie pamiętam ich nazwy). Ale wygląda na to, że w severs zmarł, kiedy wyszedł na żywo, ponieważ istnieje tylko 404 nie teraz.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Teraz stronie wydaje się być podjęte w trybie offline w wersji beta już wkrótce strony.
|
| |||
| |||
| odpowiedzi na post przed powyżej jednego. Nazywają się one gorące ustala myślę. Mimo to istnieje kilka opinii na ten i wygląda całkiem nieźle. Mam nadzieję, że oni dont make ceny zawyżone jak Vista byli. 400 dolarów za ostateczny?? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbowałem jedną z najmłodszych i beta i ma wrażenie, więc udał się do wprowadzenia na xp i nie będzie .. musiał sformatować dysk 5 razy! nie no co się dzieje, ale raporty są obecnie w sieci al nad jej o tym tak nie motylica tylko w czasie i będzie próbował (Vista 7) lol znowu gdy AL nowych skórek tashbar w pracy i jak chcę wyspie jednego - oprócz zadań jest niewidoczny od początku ikona
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Zakładki |