![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta ar trebui să fie disponibile în seara asta (despre 8pm pentru noi, în Marea Britanie). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Ar trebui să fie lansat in aceasta dupa-amiaza Pacific Time. (ITS despre 11am PST acum). Pagina de download este deja, dar serverele sunt complet shot (poate deliberat, până la ora .. download): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Sa fost puse la dispoziţia abonaţilor TechNet Plus şi MSDN etc de ieri şi de pe Pirate surse pentru o săptămână sau cam asa ceva. Sperăm că acest lucru nu va fi o repeta de Vista:)
|
| |||
| |||
| Ferestrele atinge caracteristică, am pleca de la premisa ca va avea nevoie de un monitor sau compatibil? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are această versiune mai corupte XP indexurile?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Este faptul că cel care a cauzat anumite părţi din melodii pentru a merge lipsesc în Windows Media Player, atunci când le-aţi editat etichete în WMP? Dacă da, da, a fost. Practic, datorita a fi scurgeri de pe site-urile torrent, înainte de aceasta a fost lansat oficial. MS a emis una din acele lucruri de viteză de patch-uri (care nu poate amintesc numele lor). Dar se pare că a severs murit când s-au dus în direct, deoarece nu există doar un 404 acolo acum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Acum, pagina de download pare să fi luat cu o offline Beta în curând pagina.
|
| |||
| |||
| răspuns la acest post de mai sus, înainte de o. Ele sunt denumite fierbinte stabileşte cred. oricum există un număr de comentarii la acest lucru şi se pare destul de bine. Din fericire, ei dont face ca preţurile umflate ca Vista a fost. 400 de dolari pentru final?!?! |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am incercat unul dintre cei mai tineri beta a impresionat şi vreau aşa că m-am dus pentru a pune XP pe ea şi nu ar .. a trebuit sa format pe unitatea de 5 ori!! nu, nu ceea ce se întâmpla acolo, dar sunt pe net al peste despre acest lucru sa nu o gălbează Doar timpul va încerca i (Vista 7) lol din nou, atunci când este AL noul tashbar piei sunt în lucru şi ca vreau o insula - bara de activităţi este invizibil, în afară de a începe pictograma
|
| |||
| |||
| |