![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal by byť k dispozícii dnes večer (asi 8pm pre nás v UK). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ By mala byť uvoľnená dnes popoludní Pacifického času. (Jeho o 11am PST teraz). Načítanie stránok je už mimo, ale servery sú úplne výstřel (možno zámerne, kým čas preberania ..): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Jej boli k dispozícii na TechNet Plus predplatiteľov MSDN a etc včera a Pirate zdrojov za týždeň alebo tak. Dúfajme, že toto nebude opakovať Vista:)
|
| |||
| |||
| Okná dotykové funkcie, Predpokladám, že budete potrebovať špeciálny alebo kompatibilný monitora? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má táto verzia stále skorumpovaných XP indexy?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Je to ten, ktorý spôsobil časti niektorých piesní ísť chýba vo Windows Media Player, ak ste upravovali značky vo WMP? Ak áno, áno, to bolo. V podstate vďaka nej je únik torrent stránok pred tým, ako bol oficiálne zahájený. MS vydaná jedna z tých vecí, rýchlosť náplasť (nemôže si ich mená). Ale vyzerá to, že severs zomrel, keď prišli žiť, pretože je len 404 tam hned.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Teraz download stránke sa zdá byť prijaté offline s Beta čoskoro stránku.
|
| |||
| |||
| Odpoveď na príspevok do výšky jedného. Nazývajú sa horúcej opravy myslím. napriek tomu existuje niekoľko recenzií na to a vyzerá to celkom dobre. Dúfame, že sa ceny dont ako nafúknutý ako priehľad to bolo. 400 dolárov za konečné?? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snažil som sa jedným z najmladších beta a chcem zapôsobil tak som išiel dať xp na ňu a nebude .. musel sformátovať disk 5 krát! nie sú žiadne, čo sa tam deje, ale správy sú na čistú al viac o tom, že jej nie je náhoda iba čas zkusím (Vista 7) lol zase je, keď AL nové skiny sú v tashbar a pracuje ako chcem ostrove jedno - panel je neviditeľný okrem start ikona
|
| |||
| |||
| |