мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус 7 Бета Оут. Спремни за Доунлоад Ноу!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Мар 2009, 12:16
Модератор / ица групе

Default Уиндоус 7 Бета Оут. Спремни за Доунлоад Ноу!

Требао би бити доступан вечерас (око 8 и за нас у Великој Британији).

хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоус/уиндоус-7/

Требало би да буду објављени данас послеподне Пацифиц Тиме. (Његова око 11 ПСТ сада).

Скидати је већ ван, али су сервери су потпуно метак (можда намерно до преузимања време ..):
хттп://тецхнет.мицрософт.цом/ен-ус/е.../дд353205.аспкс

Његова је доступна на ТецхНет Плус претплатницима МСДН и сл од јуче, а на пирата извора за недељу или тако.

Надам се да ово неће бити вишеструки од Виста:)

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 9. јануар 2009, 12:40
Донаторска Група

Прозори тоуцх функцију, претпостављам, мораћете ће вам посебан или компатибилни монитор?
Old 9. Мар 2009, 13:40
Донаторска Група

Да ли ова верзија још увек корумпиран КСП индексе?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 9. Мар 2009, 15:04
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Да ли ова верзија још увек корумпиран КСП индексе?
Да ли је то онај који је довео делове одређене пјесме ићи недостају у програму Уиндоус Медиа Плаыер када едитед ознаке у умп?

Ако је тако, да је било. Углавном хвала на њега као на леакед торрент сајтове пре него што је званично покренут. МС издао један од оних за брзо крпа ствари (не могу запамтити име).

Али, изгледа да је умро северс кад је отишао да живи, јер је само 404 тамо сада.

Old 9. Мар 2009, 15:05
Модератор / ица групе

Сада страницу за преузимање, како се чини узети оффлине са Бета долази ускоро презентацију.

Old 9. јануар 2009, 15:41
Мембер Гроуп

одговор на пост пре сеттле један. Они су позвани вруће исправци мислим. ионако постоји неколико осврта на овом и изгледа прилично добро. Надам се да они донт маке цене као напумпана као виста'с бе. 400 $ за ултимате!?!?
Old 9. Мар 2009, 16:03
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Да ли је то онај који је довео делове одређене пјесме ићи недостају у програму Уиндоус Медиа Плаыер када едитед ознаке у умп?

Ако је тако, да је било. Углавном хвала на њега као на леакед торрент сајтове пре него што је званично покренут. МС издао један од оних за брзо крпа ствари (не могу запамтити име).

Али, изгледа да је умро северс кад је отишао да живи, јер је само 404 тамо сада.
Нах, има је неке чудне КСП буг где ако сте променили дозволе на КСП датотека, оштећене датотеке или нешто. Претпостављам да је фиксно ..
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 9. Мар 2009, 16:53
Модератор / ица групе

Куоте:
Хвала на Вашем интересу за Уиндоус 7 Бета. Звук је феноменалан-уе'ре у процесу додавање више сервера обрадимо захтев. Извињавамо се због кашњења, а ми ћемо поново да поставља Бета чим можемо обезбедити квалитетан доунлоад искуство.
Изгледа сометхингс хаппенинг.

Old 9. Мар 2009, 17:19
Донаторска Група

Покушао сам један од најмлађих бета и ја желим тако импресиониран сам ставити ксп на њега и не би .. морао форматирате диск 5 пута! не не шта се дешава тамо, али су извештаји на нет ал више о томе како да његова није случајност једини пут ћу пробати (Виста 7) лол опет кад је АЛ нове мјешине тасхбар су да раде као и ја желим једном острву - траци је невидљив осим старт икону

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 9. Мар 2009, 19:31
Донаторска Група

хттп://лифехацкер.цом/5126781/хоу-то...ылине=труе&с=и
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Што је Уиндоус 7? Шта је Бета Верзија? ПЦ УхиззКид Уиндоус Оператинг Сыстемс 28 20 март 2009 12:42
Уиндоус 7 Помоћ - Како спали Бета ДВД? Поетицсоул44 Мултимедија и кодеци 4 25 јануар 2009 13:55
ЈА праведан је добио нове МСН, Уиндоус Ливе Мессенгер Бета ... о0о КСД Батман о0о Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 21 новембар 2008 19:50
Уиндоус бета верзије .... Јиммы Хат Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 24 мај 2008 06:33
Уиндоус Интернет Експлорер 8 Бета 1 евилфантасы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 6 март 2008 13:19
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц