![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требао би бити доступан вечерас (око 8 и за нас у Великој Британији). хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоус/уиндоус-7/ Требало би да буду објављени данас послеподне Пацифиц Тиме. (Његова око 11 ПСТ сада). Скидати је већ ван, али су сервери су потпуно метак (можда намерно до преузимања време ..): хттп://тецхнет.мицрософт.цом/ен-ус/е.../дд353205.аспкс Његова је доступна на ТецхНет Плус претплатницима МСДН и сл од јуче, а на пирата извора за недељу или тако. Надам се да ово неће бити вишеструки од Виста:)
|
| |||
| |||
| Прозори тоуцх функцију, претпостављам, мораћете ће вам посебан или компатибилни монитор? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли ова верзија још увек корумпиран КСП индексе?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да ли је то онај који је довео делове одређене пјесме ићи недостају у програму Уиндоус Медиа Плаыер када едитед ознаке у умп? Ако је тако, да је било. Углавном хвала на њега као на леакед торрент сајтове пре него што је званично покренут. МС издао један од оних за брзо крпа ствари (не могу запамтити име). Али, изгледа да је умро северс кад је отишао да живи, јер је само 404 тамо сада.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Сада страницу за преузимање, како се чини узети оффлине са Бета долази ускоро презентацију.
|
| |||
| |||
| одговор на пост пре сеттле један. Они су позвани вруће исправци мислим. ионако постоји неколико осврта на овом и изгледа прилично добро. Надам се да они донт маке цене као напумпана као виста'с бе. 400 $ за ултимате!?!? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушао сам један од најмлађих бета и ја желим тако импресиониран сам ставити ксп на њега и не би .. морао форматирате диск 5 пута! не не шта се дешава тамо, али су извештаји на нет ал више о томе како да његова није случајност једини пут ћу пробати (Виста 7) лол опет кад је АЛ нове мјешине тасхбар су да раде као и ја желим једном острву - траци је невидљив осим старт икону
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Што је Уиндоус 7? Шта је Бета Верзија? | ПЦ УхиззКид | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 28 | 20 март 2009 12:42 |
| Уиндоус 7 Помоћ - Како спали Бета ДВД? | Поетицсоул44 | Мултимедија и кодеци | 4 | 25 јануар 2009 13:55 |
| ЈА праведан је добио нове МСН, Уиндоус Ливе Мессенгер Бета ... | о0о КСД Батман о0о | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 21 новембар 2008 19:50 |
| Уиндоус бета верзије .... | Јиммы Хат | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 24 мај 2008 06:33 |
| Уиндоус Интернет Експлорер 8 Бета 1 | евилфантасы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 5 | 6 март 2008 13:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |