![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu gece (yaklaşık 8 bizim için in the UK) olmalıdır. http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Bu öğleden sonra Pasifik Saati sürülmüş olacaktır. (Bunun yaklaşık 11 PST şimdi). İndirme sayfası zaten çıkış, ancak sunuculardır tamamen çekim (belki kasıtlı olarak indirme zamanı .. kadar): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Dikkat edilmezse Technet'te Plus aboneleri ve dün beri MSDN etc bir hafta kadar değer Pirate kaynaklarına açıktır. Umarım bu Vista'nın tekrar olmayacak:)
|
| |||
| |||
| Pencereler dokunmatik özelliği, size özel veya uyumlu monitör gerekir varsayıyorum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sürüm hala bozuk XP indeksov mu?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu, belirli bir şarkı neden parçaları Windows Media Player'da zaman WMP etiketleri düzenlenmiş eksik gitmek mi? Eğer öyleyse, evet öyle. Önce resmen başlatıldı için Temel teşekkür Torrent sitelerinde sızdırılmış olma. MS () ismini hatırlıyor cannot one of those hız yama şey yayınladı. Gibi severs çünkü sadece 404 artık zaman yaşadıkları gitti öldü Ama görünüyor.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Şimdi indirme sayfası görünür bir Beta yakında sayfa geliyor ile çevrimdışı alınacak.
|
| |||
| |||
| Bir yukarıda önce göndermek için cevap. Bu sıcak düzeltmeleri sanırım denir. Zaten bu birkaç değerlendirme dışında ve oldukça iyi görünüyor. Umarım onlar gibi fiyatlarla yapmak dont şişirilmiş olarak Vista's edildi. Için 400 dolar nihai?!?! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bu yüzden bu XP koymak gittik ve bu da değil .. küçük Beta ve ben etkilendim istiyorum denedim biçimine sürücü vardı 5 kere! not neler oldu yapmak var ama rapor net el hakkında bu üzerinde çok dışında olan bir şans sadece zaman tekrar (Vista 7) lol deneyin zaman AL yeni tashbar derileri ve i ada istiyorum olarak çalışıyor olmasıdır - görev appart başlangıç simgesi görünmez olduğu
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |