![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона повинна бути доступна сьогодні ввечері (близько 8 вечора для нас у Великобританії). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ Повинно бути випущений в другій половині дня по тихоокеанському часу. (Його близько 11 ранку PST зараз). На сторінці завантаження вже вийшов, але сервери повністю постріл (можливо, навмисно, поки .. час завантаження): http://technet.microsoft.com/en-us/e.../dd353205.aspx Її були доступні для передплатників TechNet Plus і MSDN і т.д. З вчорашнього дня і на піратський джерел протягом тижня або біля того. Сподіваюся, це не буде повторенням Vista:)
|
| |||
| |||
| Функція Windows Touch, я думаю, вам знадобиться спеціальна або сумісний монітор? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі ця версія все ще корумпованих XP індекси?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Це той, який викликав частин деяких піснях йти відсутній в Windows Media Player, коли ви редагували теги в WMP? Якщо це так, та це було. Основному завдяки їй бути витік на Torrent сайтів, перш ніж він був офіційно запущений. MS видав один з тих речей швидкості патч (не пам'ятаю їх назви). Але схоже, що розриває помер, коли вони пішли жити, тому що є тільки 404 зараз.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Тепер на сторінці завантаження, як видається, прийнятих в автономному режимі з бета Скоро сторінці.
|
| |||
| |||
| Відповідь на посаду до вищевказаної. Вони називаються гарячими Я думаю виправлення. все одно є кілька відгуків з цього і він виглядає дуже добре. Сподіваємося, що вони роблять Dont завищеними цінами, як у Vista були. 400 доларів для Ultimate?!?! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я постарався одним з наймолодших бета, і я хочу враження тому я пішов поставити XP на нього, і він не буде .. було відформатувати диск у 5 разів! не знаю що там відбувається, але зі звітів про чистий Аль більше про це так що його не випадковість Єдине, що я постараюся час (Vista 7) LOL знову, коли Аль нові шкури tashbar є і працюючи, як я хочу на острові одна - Панель завдань невидимим Крім запуску значок
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що таке Windows 7? Що таке бета версії? | PC Whizzkid | Операційні системи Windows | 28 | 20 березня 2009 12:42 |
| Windows 7 Допомога - Як я можу записати Бета DVD? | Poeticsoul44 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 25 січня 2009 13:55 |
| Я тільки що отримав нові MSN, Windows Live Messenger Beta ... | o0o XD Batman o0o | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 21 листопада 2008 19:50 |
| Бета-версій Windows .... | Jimmy Hat | Операційні системи Windows | 1 | 24 травня 2008 06:33 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 6 березня 2008 13:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |