![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Това е може би не е най-доброто място да попитам, но не мога да открия никакви резултати навсякъде. Моят Windows 7 ще се разбием една минута или 2 след стартиране. Въпрос за син екран. Той изготви дъмп файла, освен съм трудно да го прочетете. Използвах това да ми помогне, но за отстраняване на грешки инструмент казва символи не са признати. Имам чувството, защото това е Windows 7. Опита да прикрепите дъмп файл, но той дори няма да се приеме. RAR или. Цип ![]() Стоварвам файл linky: http://www.mediafire.com/download.php?0extowfmj3z Всеки помогна ценят, но ако никой не знае, че става дума за преинсталиране.
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С поглед към вашия хардуер, тя не е нещо необичайно. Мога да излезе със списък на различни причини, поради които системата ще блокира, но ще поиска от тези въпроси, вместо: Какво OS нали са преди Win 7? Когато се блокира отиде в до BIOS и погледнете в температурата на процесора и дънната платка (MSI ви трябва да има тази възможност). Вашите Seagates Raid 1 (огледално?) И последен въпрос - Вие ли сте, използвайки Dual Обувка настройка? Ако OS е над управлението на процесор и причиняват топлинна закрият тогава BIOS, ще ви кажа колко горещо е Първи. (Имам инсталиран Win 7, но не сте инсталирали ASUS utilites и не погледна към температура, докато то е тичане) Това е дълъг изстрел, а възможност. В друг форум един човек каза, че Win 7 счупих си огледалото набор, след което забил и няма да се кандидатира за повече от една минута или две. Ако си направил огледалото ви кара го направи с друга операционна система или Win 7? Съжалявам за въпросите, но дъмп файл не помогна много за мен.
|
| |||
| |||
| Аз бях с XP преди 7, и все още съм в двойна обувка. В устройства не са настройка в Raid. Защо ще бъде OS overdriving преработвателят? И то само започва отново вчера. Той беше наред преди това. Единственото нещо, което мисля, че може да са се променили, че ми беше говорител настройка, аз отстранени 2 тонколони. Ще се опитам отново сега и вижте дали той се срива, а ако време са високи. Благодарности.
|
| |||
| |||
| Температури след катастрофата са ~ 45 celcius за процесор ~ 25 celcius за системата.
|
| |||
| |||
| Здрасти 45 * C е доста висок (113 * F), но не outragious и не трябва да доведе до рестартиране. (My ASUS с Core 2 Quad@3.04 GHz работи на 35 * C (95 F *) под товар, това е около 80 * F в офиса ми, така че тя се изпълнява 15 * F-висока от температурата на стаята, аз живея в Az и не е рентабилен за тази една стая под 80 * F, останалата част на къщата ще бъде най-F * 74 или по-ниска. Каква е нормалната температура за XP? Отстраняване на звука водачите не трябва да доведе до него също. Може да опитате правиш на "Търсене на нов хардуер" и да видим, ако нещо не е инсталиран, когато OS инсталиран. А докато снима, но аз видях, че се случи преди това. Когато се създаде Dual Обувка го използват родния Dual Обувка, че Win 7 предвижда, или не е да използвате някои нещо като VistBootPro? Когато първоначално инсталиран VistaBootPro не резервно копие на системния регистър, преди да modifing зареждащия мениджър. Това е причинило зареждащ сектор на първичния активно шофиране над писмен. Аз трябваше да преинсталирате XP и спечели 7. Ако тогава не се забравя тази страна, ако след това се опитайте да деинсталирате и да видим, че ако това прави всеки differacnce. Още едно нещо, което може да погледнете и това е Пейджинг или Размени файл. Обикновено, ако ти пусна OS го изправи, че ще направят досие 3x физическата памет, но е препоръчително да се 1.5x физическа памет. Може би суап файл е толкова голям, че той е корумпиран се опитва да го управлявате. Друго нещо, което повечето системи за администраторите направя за сървъри, които са над 2 Концертен на овен правят суап файла на максимум от 2 концерта на твърдия диск или обем, това е, ако имате 6 Концертен на паметта в comptuer ще разпределим суап файл във три часа кара по 2 концерта всеки (разбира се, трябва да имате три тома или кара да правя това). Аз все още не са направили това с моя Win 7 все още, защото аз отивам да инсталирате 64-битова versoin и да видим как, която работи в моята система. Може да се наложи да преинсталирате ОС ако пейджинг файл не причинява проблема. Вашата система катастрофата с Win 7 е първата съм видял, това е новата операционна система, а ние сме малко стрелба в тъмното да се намери решение за вас.
__________________ Вие сте Направи си Yerselfer? Спри и да погледна наоколо! Поправката Той бюлетин "Там са стар ездачи, и там са Получер ездачи, но има NO стара Bold Riders!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не би той да е много по-лесно, ако просто ни каза какво синия екран каза?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Син екран: STOP: 0x000000E3 (0xFFFFFA8004D20AC0, 0xFFFFFA8005D79440, 0xFFFFFA8004E12140, 0x0000000000000003) Време за XP са ~ 35 celcius При търсене на нов хардуер, нито един не е намерен. Използвах Windows 7 bootmanager. Пейджинг преписката е настроено на 4GB, аз го увеличи, но това не определя нищо. Предполагам, че е преинсталиране?
|
| |||
| |||
| Това е, което казва, MS за вашите гости грешка: http://support.microsoft.com/kb/281317 Този проблем може да възникне, защото там е времето проблемът със Ntfs.sys файлове, които могат да причинят на ресурсите да бъдат освободени, въпреки че не сте го придобие. За да разрешите този проблем, сдобийте се с най-новия сервизен пакет за Windows 2000. За допълнителна информация щракнете върху следния номер на статия в базата знания на Microsoft --- Сега там не е Service Pack за Win 7 като на все още. Можеш да преинсталирате ОС, може да искате да отидете получи 64-битова версия и да я вместо това. Бета тестване е много забавно! :)
__________________ Вие сте Направи си Yerselfer? Спри и да погледна наоколо! Поправката Той бюлетин "Там са стар ездачи, и там са Получер ездачи, но има NO стара Bold Riders!" |
|
| |||
| |||
| [Quote = rider200; 110785] Бета тестване е много забавно! Цитат] ![]() Сарказъм, или може действително получи ритник вън на вашия компютър трясък, определяне на това, и то трясък отново? Сигурен съм, че мога да намеря някой вирус напълнени сайтове за вас, ако вие искате връзки ...
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Това е много по-общ грешка. Проверявам това и виж, ако имате нещо, че AnyDVD инсталиран. Ако не, уверете се, че вашия DVD устройства са инсталирани драйвери правилно, вижте дали деинсталирането тези сортиране на програми поправя това, може да прекъснете връзката им и да видим дали той отива да стесните го.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |